Rekohu Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Link Steam: - Link oskarzonego: - Nick: SonGoku Nick oskarzonego pawelu10 Opis:Nie mam zamiaru się rozpisywać Dowod: Zobaczcie demko z 06-11-2019r Z godziny 21.30 do 21.33 Serwer: Drv1 Edytowane 6 Listopada 2019 przez Mikrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Może jednak się rozpisz Zastosuj się do wzoru i opisz mi sytuacje co się stało. Spoiler Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV lub minimum 3 innych Graczy) Edytowane 6 Listopada 2019 przez Michal645 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 kampił więc dostał bana na 30 minut świadek Polaczek<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaczek Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 8 minut temu, Pawelu10 napisał: kampił więc dostał bana na 30 minut świadek Polaczek<3 Potwierdzam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekohu Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Widać że na przestrzeni lat serwer coraz gorszy administracja to dzieci bez mutacji Nie mam zamiaru sie rozpisywac zobacz po prostu demko wyzej date masz Pozdro Miczu jesteś najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 "administracja bez mutacji" -Pawelu ma mutacje -Michal ma mutacje -Tetsuya ma mutacje reszta chyba tez xd 1 Nic nie wnosisz, zbędny spam. Przez PiKe, 7 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekohu Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 To szkoda że jak się odzywają to mają głos jak kastraci Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) 4 godziny temu, SonGoku napisał: To szkoda że jak się odzywają to mają głos jak kastraci Nie pozdrawiam Chłopie po 1 mam mutacje po 2 to mi się mikrofon zepsuł od wczoraj i się nie odzywam od 2dni Edytowane 7 Listopada 2019 przez Pawelu10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 1. @ Pawelu10nie rób głosowań na zmianę mapy bez sensownego powodu. 2. Polaczek wcale nie był świadkiem, ponieważ wbił na serwer, gdy już było po zajściu. Co do skargi to odrzucona, kampiłeś ban słuszny. następnym razem opisz co się stało bo następnym razem odrzucę z buta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi