ostragosia69 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/zvnetobolt/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/xKacpersky1337/ Nick oskarżonego: xKacpersky Opis sytuacji: Kolega powiedział, że odda mi skina do postaci przelałem mu fajki potem gdy okazało się, że nie można powiedział cyt. '' Jakie fajki nic nie było nic mi nie dałeś'' Serwer: JB Dowody: JB_Mountaincraft_v6 <- 11.06.2019 godz: 16:30 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 @xKacperskyjak to było według ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Nie żeby co, ale raczej póki co to oczywiste że nie ma takiej opcji jak oddaj model xD Fajki dajesz na własną odpowiedzialność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Fajki/kredyty dajesz na własną odpowiedzialność, administracja serwera za to nie odpowiada Jak dla mnie skarga do zamknięcia Edytowane 6 Listopada 2019 przez Havke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Za fajki nie odpowiada niby ale wsm to scam więc perm banik?? Podobna sytuacja co z graczem krół kapi bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Dałeś mi fajki a potem gadałeś żebym ci oddał xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 ^ tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostragosia69 Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 1 godzinę temu, xKacpersky napisał: Dałeś mi fajki a potem gadałeś żebym ci oddał xd Ale powiedziałeś wcześniej, że sprzedasz mi swojego skina do postaci i sam zacząłeś gadać na ts przelewaj przelewaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 4 minuty temu, ostragosia69 napisał: zacząłeś gadać na ts przelewaj przelewaj. xD? nie gadałem tak tylko mi fajki przelałeś nawet niewiedziałem za co 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostragosia69 Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Teraz, xKacpersky napisał: xD? nie gadałem tak tylko mi fajki przelałeś nawet niewiedziałem za co Ale ty zrobić ze mnie debila czy jak? Ogólnie nawet na serverze powiedziałeś ja ci sprzedam a potem gadaliśmy na ts 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) 16 minut temu, ostragosia69 napisał: Ale ty zrobić ze mnie debila czy jak? Ogólnie nawet na serverze powiedziałeś ja ci sprzedam a potem gadaliśmy na ts No to podaj dowody bo dowodem nie jest to ze przelałes mu fajki. Tylko to jest na demku.Nie ma niczego co by wskazywało na oszukanie Ciebie. Edytowane 6 Listopada 2019 przez leon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) bodajze ostragosia on wczesniej albo wczoraj mowil cos o oddawaniu skinow bodajze, ale chyba dzisiaj nic nie mowil, a nawet jakby mowil to by cie nie oscamowal, myslisz ze fajnie by bylo stracic svip'a i top1 gang? to jest warte ok. 200-300 zl jak nie lepiej ~Dajesz fajki na wlasna odpowiedzialnosc, jezeli masz jakies nagranie gdzie slychac, widac ze gadacie gdzies o jakis skinach i fajkach, to wstaw bez dowodow skarga powinna byc odrzucona qmpel Edytowane 6 Listopada 2019 przez rzuffik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostragosia69 Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 15 godzin temu, rzuffik napisał: bodajze ostragosia on wczesniej albo wczoraj mowil cos o oddawaniu skinow bodajze, ale chyba dzisiaj nic nie mowil, a nawet jakby mowil to by cie nie oscamowal, myslisz ze fajnie by bylo stracic svip'a i top1 gang? to jest warte ok. 200-300 zl jak nie lepiej ~Dajesz fajki na wlasna odpowiedzialnosc, jezeli masz jakies nagranie gdzie slychac, widac ze gadacie gdzies o jakis skinach i fajkach, to wstaw bez dowodow skarga powinna byc odrzucona qmpel Bronisz go jak debil sam byłeś na ts i słyszałeś, że odda mi tego skina do postaci za 5k fajek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 bylem na ts, lecz waszej rozmowy nie slyszalem bo bylem na innym kanale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostragosia69 Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 1 godzinę temu, rzuffik napisał: bylem na ts, lecz waszej rozmowy nie slyszalem bo bylem na innym kanale. więc się nie wypowiadaj i nie zmyślaj sobie jeśli Ciebie nie było. I daj hasło do kanałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostragosia69 Opublikowano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 W dniu 6.11.2019 o 16:52, ostragosia69 napisał: Link do steam: https://steamcommunity.com/id/zvnetobolt/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/xKacpersky1337/ Nick oskarżonego: xKacpersky Opis sytuacji: Kolega powiedział, że odda mi skina do postaci przelałem mu fajki potem gdy okazało się, że nie można powiedział cyt. '' Jakie fajki nic nie było nic mi nie dałeś'' Serwer: JB Dowody: JB_Mountaincraft_v6 <- 11.06.2019 godz: 16:30 Prosiłbym o zamknięcie tematu wycofuje moje oskarżenia na gracza xKacpersky. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Na prosbe autora Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi