ReT Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Link do steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198414416362/ Link do steam oskarżonego:https://steamcommunity.com/id/patrykd132/ Nick oskarżonego:MindFu*k (Admin JB) Opis sytuacji:Admin zaczął zabawe w katyń powiedział że co najmniej 2 osoby muszą powiedzieć "tak" a kiedy dwie osoby powiedziały tak admin nie spytał dwóch pozostałych tt więc faworyzacja a na wytłumaczenie powiedział "bo dwie osoby powiedziały już tak" Serwer: JB Dowody: Demko z mapy jb_facebook dzisiaj około godziny 18:30 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Jestem pewien że admin nie zrobił tego celowo i nie pomyślał w tamtym momencie jak to było @ MindFuckwytłumacz jak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 (edytowane) 2 osoby miały powiedzieć TAK 2 osoby powiedziały TAK 2 osoby zostały zabite TAK lecz już nie musiał pytać reszty TT xd nie ma żadnej faworki kidosie xd Edytowane 2 Listopada 2019 przez ravii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Teraz, ravii napisał: 2 osoby miały powiedzieć TAK 2 osoby powiedziały TAK 2 osoby zostały zabite TAK gdzie tu masz faworkeXD? były jeszcze 2 osoby a on ich nie zapytał czy ma szczelać tylko od razu zakończył zabawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Lecz jeśli miały dwie osoby miały powiedzieć TAK to już nie musiał pytać reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 1 minutę temu, ravii napisał: Lecz jeśli miały dwie osoby miały powiedzieć TAK to już nie musiał pytać reszty. Ja za dokładnie to samo dostałem bana na ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MindFuck Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Rozpocząłem zabawę w katyń z zamiarem zabicia 2 osób, fakt zakręciłem się troszkę, mianowicie zgłoszenia za fk itp.. nie dodałem ile osób ma przeżyć i to był błąd, 2 osoby powiedziały tak, 2 osoby zabiłem i zakończyłem zabawę bo swój cel zrealizowałem, przyznaje rację @ReT, drugi raz coś takiego nie będzie miało miejsca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 @ MindFuck staraj się następnym razem lepiej określać warunki zabawy. (drobny błąd) Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi