Norek Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Nick: Smutny pies Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: chciałbym pomóc Bo dziś na serwerze tyle osob przeklina Fk robi Nie mogę tego widzieć Jak długo gram w CS 1.6?: Około 5lat albo 4 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w tyg o 8-10 Czasami Gram w weekendy od 15-22 zaczynam tak grac Link GT:nie mam plis wysle za 2dni Znajomość AMXX:8/10 Mikrofon: Nie Mutacja głosu: Tak Czy posiadasz cs 1.6 na steam?: Nie Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Pozdro Administracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 brak doświadczenia w adminowaniu oraz linku gt + w 1h nauczyłeś się amxa z 6/10 do 8/10 (niezły wałek) kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi