szefxkacp Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Nick: xKacpersky Nick admina: DOMINO Długość bana: 1h Data i godzina: 22.10, 11:35 Serwer: hns Powód bana:bh Mapa: seek_mirage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 xKacpersky mówi do jednego z graczy "umiesz tak?" i zaczyna robić coś ala bh ide na spekta sprawdzam co on robi i coś mu to za dobrze wychodzi następnie xKacpersky przyznaje się na czacie że ma bh dostaje bana 1h bh pisze odwołanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 22 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 48 minut temu, DOMINO napisał: za dobrze wychodzi no jak juz sie nauczylem to robic to logiczne ze mi bedzie dobrze wychodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Ban wygasł Btw, za bh to się zawsze permy dawało a jak teraz patrzę w sb to tylko admini hns dają na godziny 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 @ 7daysi to jeszcze Major ACT @fili @ SchMidT looknijcie i możecie dać koledze perma, jeżeli rzeczywiście cheatował. Nie zamykam, bo sprawa dotyczy być może cheatów, show must go on, poczekamy na decyzję kolegów wyżej. Niech nikt inny nie dodaje bezsensownych odpowiedzi w temacie, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Z tego co mi DANK mówił jak jeszcze admem byłem to BH miałem uznawać jako skrypt i nie dawać perma tylko banować wg taryfikatora Cytat Nie można używać skryptów, pomagających w rozgrywce. - Ban na godzinę / Ban na dzień I od zawsze tak było na hns jak miałem adma, dla adminów też mówiłem że za bh mieli dawać wg taryfikatora jako skrypt pomagający w rozgrywce Tak więc w moim zdaniem taryfikator powinien być bardziej precyzyjny co do wspomagaczy/skryptów i określać co pod co podchodzi 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 49 minut temu, DOMINO napisał: od zawsze no to juz wiesz ze jednak perm poinformuj swoja administracje o tym 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 To jest po prostu alias na popularne "kółeczka" z JB. To nie jest nic nadzwyczajnego dlatego można zamknąć. Czysto. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 5 minut temu, SchMidT napisał: można zamknąć Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi