Wisnia Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/NaChujMiTo/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/jebacbiedetfu Nick oskarżonego: ✮ ♛ Farcιĸ ☢ ✮ (aka adminek co nieogarnia) Opis sytuacji: Wchodzę na serwer i widzę, że inna osoba ma reklamę w nicku, mówię adminowi, żeby spojrzał w tabelę, przy okazji dałem zgłoszenie po czym zaczął milczeć, to mówie temu graczowi z reklama, żeby usunął reklamę z nicku i już pisał, że usuwa i nagle dostaje bana od tego admina na 60 min powód? wiadomo jaki. Myślałem, że przez ten czas na tym serwerze będą bardziej ogarnięci admini niż ja, ale jednak się myliłem Serwer: CS:GO Deathrun v1 Dowody: ss, oraz gracz kubuśś ❤ Edytowane 21 Października 2019 przez Wisnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farcik2k Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) Trochę zmieniłeś opis sytuacji do tej która była. Powiedziałem że zaraz spojrzę i zajmę się tym. fakt miał reklamę i dałem mu takiego a nie innego bana i nie zauważyłem wcześniej tej reklamy. To że napisał że zmieni tez tego jakoś nie widziałem. Ale nie wypieram się faktów tak się stało. I tak btw mam inny nick Edytowane 21 Października 2019 przez Farcik2k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 a na drkach dalej jak w lesie 1 Wiemy, spam. :| Przez Mikru, 21 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia Opublikowano 21 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 16 minut temu, Farcik2k napisał: To że napisał że zmieni tez tego jakoś nie widziałem. Jako Admin powinieneś wiedzieć co gracze piszą na chacie, inaczej się zdarzy, że znowu nie będziesz widział co na chacie piszą, a w tym czasie gracze np. będą się wyzywać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farcik2k Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 4 minuty temu, Wisnia napisał: Jako Admin powinieneś wiedzieć co gracze piszą na chacie, inaczej się zdarzy, że znowu nie będziesz widział co na chacie piszą, a w tym czasie gracze np. będą się wyzywać Admin to też człowiek nie maszyna nie jest nieomylny i nie widzi wszystkiego skoro jesteś taki doskonały to złóż podanie i zobaczymy jak ty będziesz się spełniał w tej roli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisnia Opublikowano 21 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 33 minuty temu, Farcik2k napisał: skoro jesteś taki doskonały to złóż podanie i zobaczymy jak ty będziesz się spełniał w tej roli Jakbyś gral z rok temu to byś wiedział że miałem admina, którego straciłem za brak aktywności, bo mi się odechciało grać w csa, a jak się spełniałem to byś musiał się zapytać graczy, którzy wtedy grali, bo sam nie mogę określić czy dobrze się sprawowałem, czy nie. Sam powiedziałeś że mam napisać skargę, bo pewnie nawet typowi bana nie umiałeś zdjąć taki świetny admin z Ciebie. Więcej nie będę pisać, bo to podchodzi chyba już pod spam (chyba że moderacja napiszę, że nie to może coś jeszcze dopiszę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farcik2k Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Nic już nie dopisuj każdy widzi jak było czekajmy na rozstrzygnięcie 😘👋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 1. Farcik na forum i w cs musisz mieć taki sam Nick. 2. Farcik mogłeś narpiew Dać kicka, A nie bana na 60 minut. 3. Wiśnia w jednym ze zdań Farcik mądrze napisał "człowiek to nie maszyna" i zdarza się nie zauważyć chatu nawet mi. 4. Farcik uważaj następnym razem bardziej na chat i chat głosowy. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi