uSzanowankoo Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Witam, piszę ten post w miarę skargi - informacji na temat serwera Hide and Seek. Chcę zgłosić sprawę 2 nieodpowiedzialnych adminów na serwerze (dokładnie SKJ oraz Kwasior). Oboje są osobami nieodpowiedzialnymi adminami, utrudniają prace adminom (m.in rozmowy oraz ucinanie rozmów innych graczy, gdy ci proszą m.in o slap) Wypowiedzenie się negatywnie na temat admina Słoniu (szczegóły na demku) dotyczące obydwóch graczy oraz na koniec Kwasior nadużywający swoich uprawień admina (slapowanie gracza Tekachi). Ponoć jest jeszcze inny admin na serwerze w kontekście obrażania admina Słoniu, ale jest to informacja z trzeciej ręki i nie jestem pewien jej wiarygodności - więc na temat tej osoby się nie wypowiadam.Opiszę obydwu w kilku słowach:SKJ: Obrażanie, negatywne podejście do graczy, rozmawianie z nutą sarkazmu wobec graczy oraz admina uSzanowankoo.Kwasior: Uderzanie gracza Tekashi pod koniec mapy, mówiąc że jest to dla niego zabawne oraz obrażanie innego admina podczas jego nieobecneościMapa: seek_the_movning / seek_his_small_houseGodzina: 20:00 - 20:25 1 Przenoszę do działu skarg. :) Przez Mikru, 18 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekashiiiix3 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Tak właśnie tak było zaczął mnie slapowac bez podstawnie... Co mnie bardzo wkurzyło. Do tego SKJ admin powinien dawać przykład graczom i być dla nich miły a nie szanuje on innych więc inni nie będą szanować jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 47 minut temu, uSzanowankoo napisał: Witam, piszę ten post w miarę skargi - informacji na temat serwera Hide and Seek. Chcę zgłosić sprawę 2 nieodpowiedzialnych adminów na serwerze (dokładnie SKJ oraz Kwasior). Oboje są osobami nieodpowiedzialnymi adminami, utrudniają prace adminom (m.in rozmowy oraz ucinanie rozmów innych graczy, gdy ci proszą m.in o slap) Wypowiedzenie się negatywnie na temat admina Słoniu (szczegóły na demku) dotyczące obydwóch graczy oraz na koniec Kwasior nadużywający swoich uprawień admina (slapowanie gracza Tekachi). Ponoć jest jeszcze inny admin na serwerze w kontekście obrażania admina Słoniu, ale jest to informacja z trzeciej ręki i nie jestem pewien jej wiarygodności - więc na temat tej osoby się nie wypowiadam.Opiszę obydwu w kilku słowach:SKJ: Obrażanie, negatywne podejście do graczy, rozmawianie z nutą sarkazmu wobec graczy oraz admina uSzanowankoo.Kwasior: Uderzanie gracza Tekashi pod koniec mapy, mówiąc że jest to dla niego zabawne oraz obrażanie innego admina podczas jego nieobecneościMapa: seek_the_movning / seek_his_small_houseGodzina: 20:00 - 20:25 Chciałbym tylko napomnieć że to ty gadasz non stop o swoim gangu jakimś śmiesznym wymaganiom i co otrzymują cały czas(Jakieś szampony dla psów i inne głupoty, gdzie przeszkadzasz tym i nie każdy chcę słuchać co Ci się dzieje z psychiką) , do tego poczuwasz się na serwerze trochę jak byś był majorem? Kwasior coś chciał się mnie zapytać po czym wyjechałeś sprawy prywatne załatwiajcie Sobie na pw? Po czym sam gadałeś na prywatne tematy. Za bardzo się poczuwasz co do admina. 45 minut temu, Tekashiiiix3 napisał: Tak właśnie tak było zaczął mnie slapowac bez podstawnie... Co mnie bardzo wkurzyło. Do tego SKJ admin powinien dawać przykład graczom i być dla nich miły a nie szanuje on innych więc inni nie będą szanować jego. Staram się być miłym ale , wiem dla kogo mogę być a dla kogo nie, bo nie raz dawałęm bana za obrażanie mnie. Nie rozumiem gdzie mam negatywne podejście do graczy... Jeżeli chodzi Ci że czegoś nie zrobiłem? Jak to miałem robić jak TY oraz inni non stop na mikrofonie gadacie, a gdy zwróciłem uwagę o nadużywaniu mikrofonu, to gdy powiedziałęm 4 słowa do kwasiora zacząłeś się rzucać o nadużywanie. Spójrz najpierw na swoje błędy, dopiero kogoś osądzaj. Ty tekashii się zachowuejsz jak byś miał do nas adminów pretensję za swojego degrada, gdzie ja próbowałem coś z tym podziałać. Załamuję mnie trochę postawa administracji HNS, odkąd doszły nowe osoby.... Ciągłę skargi, zgrzyty i wgl. Zamiast się trzymać jak zgrana paczka!!!! 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 18 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Co do pierwszej kwestii, to odpowiadam tylko graczom co do gangu, nie prowadzę jakiś opowieści na ten temat. Co do dalszej części, przeszkadzałeś mi w adminowaniu, gdzie gracz prosił o slay bo wpadł w txt a ty rozmawiałeś sobie z innym adminem mając innych graczy w głębokim poważaniu. Obecnie to ty prowadzisz konwersacje na czacie adminów na platformie steam w negatywnym sensie. Zresztą wszystko widać na demkach, która polecam obejrzeć zainteresowanym osobom w celu sprawdzenia moim dowodów na temat admina SKJ. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 potwierdzam polecam demko z mirrage 14:37 czy cos takiego seek inferno_new 14:44 do 15:17 tam mnie obrazaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 19 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Dodatkowo dodam dzisiejszy ban na graczu Diablo za obrażanie admina SKJ. Ów admin dał temu graczowi bana na okres 1 tygodnia tylko z powodu obrazy na nametagu swojego noża. Jeśli takie bany sypią się za "obrazę" admina to się boję o dalsze kroki gdy gracze będą wchodzili na tekstury czy łamali w inny sposób regulamin serwerowy. 14:53 // Data: 18.10.2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) 12 godzin temu, uSzanowankoo napisał: Dodatkowo dodam dzisiejszy ban na graczu Diablo za obrażanie admina SKJ. Ów admin dał temu graczowi bana na okres 1 tygodnia tylko z powodu obrazy na nametagu swojego noża. Jeśli takie bany sypią się za "obrazę" admina to się boję o dalsze kroki gdy gracze będą wchodzili na tekstury czy łamali w inny sposób regulamin serwerowy. 14:53 // Data: 18.10.2019 Ten gracz akurat mnie obrażał i to słownie. nie znasz sytuacji posłuchaj sobie demko Jesteś coraz bardziej śmieszny chłopaczku nawet nie wiesz za co dostał a się wypowiadasz :3 Lecz tu się przyznam zbyt pochopnie potraktowałem Diablo i surowo, przyznaję sie do tego i tylko za to mogę ponieść konsekwencję. Graczowi bana zdjąłem, oraz osobiscie przeproszę. P.S Mody zlepcie mi post Edytowane 19 Października 2019 przez SKJ 1 lacze 2 posty Przez 7days, 20 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) Admin Kwasior dostaje ostrzeżenie w sprawie bezpodstawnych slapów-nie służą one do denerwowania, następna taka sytuacja=admin bez slapów Oraz ostrzeżenie w sprawie obrażania innego gracza/admina na serwerze (możesz z nim przecież wszysko wyjaśnić na PW) SKJ już nie ma admina na hns więc skarga go już nie dotyczy Skarga została przyjęta. Edytowane 27 Października 2019 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi