satur Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198994179403 Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198990431393 Nick oskarżonego: rzuffik Opis sytuacji: Wyzwiska w moją stronę przed każdym poleceniem przez całą rundę "saturday to szmata" Serwer: JailBreak Dowody: mapa ba_jail_minecraftparty_v6 Jedenasta runda, godzina ok 14:05 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 miałem takie polecenie, bym dostał bana za niewykonywanie poleceń, nie ja się na to zgodziłem, tylko warden ktory wtedy prowadził, a że on nie chciał prowadzić to obowiązek spadł na mnie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, rzuffik napisał: miałem takie polecenie, bym dostał bana za niewykonywanie poleceń, nie ja się na to zgodziłem, tylko warden ktory wtedy prowadził, a że on nie chciał prowadzić to obowiązek spadł na mnie używasz czasem mózgu, czy zostawiłeś go gdzieś na wakacjach? jak możesz spełniać życzenie łamiące regulamin? podobno czytałeś regulamin i chciałeś być adminem ... RZUFFIK- MUTE 1 DZIEŃ [nadane] ~7days Skarga została przyjęta. Edytowane 18 Października 2019 przez 7days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 a ja tu tak cicho oznaczę @ Michal645bo może go zainteresuje zachowanie admina drv1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Miałem zaraz coś napisać na temat @ rzuffik rzuffik jeżeli twoje zachowanie będzie się powtarzało bo słyszę, że na innych serwerach zachowujesz się niekulturalnie, to te zachowanie odbije się na twoim adminu na dr, więc przyhamuj trochę i się ogarnij bo naprawdę stracisz admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi