TorNikTM Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) : ☞тσяиιктм☜ Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) : el chujako Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) : moim zdanie używa/używał wallhacka. Akurat robiłem sobie wtedy testowego live'a. Na początku dostałem skana w głowe a potem to już sami oceńcie Serwer: (Na jaki serwer zgłaszasz cheatera) : Only AWP IP/SI(Wpisz "status" lub "amx_ip" w konsoli) : nie wiem o co kaman Dowody:(Demko lub HLTV) : https://youtu.be/V_vd1bISHjg minuta 49:40 i polecam szybkość 0.25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TorNikTM Opublikowano 2 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 39:40 przepraszam za pomyłke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Ciekawy gość 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 brak demka act orient szybciej następnym razem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi