Tseee Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze): Blue. Nick admina:(od którego dostałeś admina): ZeZoLeG152 Długość bana:(Czas bana): Na zawsze Data i godzina:(dostania bana): 30.09.2019r koło 09:05 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana): DeathRun v1 [Klasy] Ps. Patrząc w amxbans pokazuję mi się wgl inny nick oraz serwer na którym nie grałam ( http://amxbans.arenaskilla.pl/ban_list.php?bid=2875), trochę śmieszne dla mnie to że grając co jakiś czas dostałam bana na nie swoim nicku i serwerze gdzie gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 @Tseeemoże ip pokryło się z zbanowanym Reset routera powinienem pomóc, jeśli nie to @ Secret_Service Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 @Tseeeodbanowane szkoda, ze admini z serwerów nic nie robią i ja muszę się tym zajmować ale na dniach zrobię porządek rozwiązane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi