Joski Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nick: Joski Nick oskarżonego: GetPower (admin) Opis sytuacji: Admin o nicku GetPower dał mi muta na 30 minut z powodem obraza/przeklinanie. 5. Zakaz NADMIERNEGO spamowania, przeklinania, obrażania. Ja przeklnalem tylko raz. A o wyzywaniu nic nie wiem. No chyba, że dla admina wyzywanie to mówienie do kogoś "noname" No to przepraszam. Dowody: Mapa : jb_arctic_jail_v2 godzina jakaś 22:45. http://arenaskilla.pl/sourcebans/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:224538472&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Potwierdzam, byłem wtedy na serwerze i nie słyszałem, żeby Joski kogoś obrażał, a przeklinać nie można nadmiernie według podpunktu, który podał kolega joski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 No więc Pan Joski nazywał Rivala noname, a ten zgłosił., że czuje się urażony, więc dałem Joskiemu ostrzeżenie, potem powiedział bodajże słowa na K kończąc na Urwa i wtedy dałem mu owego muta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 słowo "noname" to nie obraza. Powiedziałem raz słowo na K koncząc na Urwa. Więc to nie jest nadmierne. Bezpodstawny mucik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ominąłbym to, gdyby nie powiedział, że czuje się urażony. Po drugie, jeżeli się nie myle mówiłeś pare razy słowo "noname". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAB!!!! Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 @GetPower niestety @ Joski ma rację słowo "noname" nie jest to jakakolwiek obraza. Słowo "noname" oznacza początkującego gracza, więc chce się zapytać gdzie tu jest obraza? P.s nie róbcie tu spamu i czekajcie na wypowiedź rang wyższych. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Napisałem już, że gracz się poczuł urażony, przecież dla mnie to nie jest obraza, a dla innego gracza to mogła być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Admin ocenia czy coś jest obrazą, a nie gracz. Za każde słowo będziesz dawać mute'a lub gaga? Życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 21 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Noname to nie obraza XD. @GetPower dawaj muty za obrazę, a nie za widzi misie gracza bo się poczuł urażony słysząc słowo noname... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 21 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi