Studziak Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nick: [DELTA] Prawnik Studziak Nick oskarżonego: C1NEK Opis sytuacji: c1nek otrzymuje od innego 1300 fajek, po czym c1nek mówi do serwera, żeby nie obstawiali. C1NEK postawił 1300 fajek na green. Jedna osoba (może dwie) postawiły jednak na ruletce i c1nek się trochę wkurzył. Po chwili na ruletce wyleciał red, po czym C1NEK powiedział cytując "jebać was i ten serwer". Dla mnie nie ma to znaczenia czy ktoś obstawi czy nie taki kolor według maszyny miał być. Dowody:demko 21-01-2019 godzina 20:11\20:10 jb_facebook 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Byłem na serwerze. Potwierdzam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 6 minut temu, Joski napisał: Byłem na serwerze. Potwierdzam. Czemu kłamiesz?XD Nie było cie na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Owszem byłem na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 A i ten powiedzialem jebac ten serwer a nie jebac was XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Dodam tylko ze @C1N3K bardzo czesto sie denerwuje i obraza innych/ ciagle przeklina po tym jak przegra fajki na ruletce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Proszę o zmutowanie gracza C1N3K za obrazę na 720 min. Jeszcze jedna skarga na ciebie muta na 7 dni. (No może krócej) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 21 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi