Tiltsuu Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) Nick:Νt Nick admina: DreaMEL Długość bana: 12h Data i godzina: 22.09.2019 12:04 Serwer: Retake#1 Powód bana: Wyzywasz/Kultura Mapa: de_vertigo Odwołuje się ponieważ dostałem bana odrazu bez jakiegokolwiek upomnienia, ostrzeżenia dostałem bana na 12h za napisanie "spocona kurwa". Dodam jeszcze, że na bana najprawdopodobniej wpłyneły prywatne powody tego admina. Edytowane 22 Września 2019 przez Ναtsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRM- Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) Proponuje następnym razem trzymać język za zębami i nie obrażać graczy sprawy prywatne nie mają tu nic do rzeczy. A upomnienia już były tobie dawane nie raz ponieważ nie raz już obrażałeś innych graczy.Pozdrawiam Edytowane 22 Września 2019 przez DRM- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiltsuu Opublikowano 22 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Brak ostrzeżenia ban powinnien być jak już to na 30 min do 2h nie na 12h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRM- Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Teraz, Ναtsu napisał: Brak ostrzeżenia ban powinnien być jak już to na 30 min do 2h nie na 12h Tak jak już napisałem byłeś już ostrzegany jak i silencowany nie pomogło także dostałeś bana i tak krótkiego bo mogłeś do tygodnia polecieć według taryfikatora jeśli sie to będzie powtarzać to dostaniesz na jeszcze dłużej pozdrawiam i do zobaczenia za 11h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiltsuu Opublikowano 22 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Można sprawdzić konsole, że ani silenca ani ostrzeżenia nie dostałęm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRM- Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Teraz, Ναtsu napisał: Można sprawdzić konsole, że ani silenca ani ostrzeżenia nie dostałęm Dzisiaj owszem nie wcześniej tak ostrzeżenie działa stale nie na 2h i ci sie resetuje i dalej możesz obrażać graczy także polecam pilnować słów i tyle.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiltsuu Opublikowano 22 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Nigdy nie dałeś mi ostrzeżenia więc nie rozumiem styuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRM- Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Nie raz na serwerze cię słownie upominałem i mutowałem bądz gagowałem wszystko będzie dos prawdzenia w logach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiltsuu Opublikowano 22 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 To niech to sprawdzą bana ani razu nie dostałem na retake także śmiesznie się zachowujesz. Powinni sprawdzać adminów i ich wczesniej zbanowane konta :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRM- Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Bana nie dostałeś dostawałeś tylko upomniania i ewentualnie muty teraz dostałeś bana który jest jak najbardziej zasłużony następnym razem nie po prostu nie obrażaj gracza/admina.Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiltsuu Opublikowano 22 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Ani razu ostrzeżenia nie dostałem jeśli dostałem udowodnij to, jeśli nie to lepiej się już nie wypowiadaj bez żadnych dowodów. W dalszym ciągu wnoszę o zniesienie bana bo nie dostałem jakiegokolwiek ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Emmm, ostrzeżenia się resetują? Kolega chyba nie zna regulaminu XD. Polecam przeczytać regulamin i zamknąć tą skargę do czasu wyjaśnienia przez ubt XDD> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRM- Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) Chodziło o to,że się nie resetuje nic i ze nie raz juz dostawal upomniania na serwerze gdzie go opominałem słownie Edytowane 22 Września 2019 przez DRM- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiltsuu Opublikowano 22 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Still czekam, aż mi pokażesz mi kiedy tego gaga lub muta dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRM- Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Ja ci tego nie pokaze UBT to rozwiąże i sprawdzi to co pisałeś.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Ban wygasł Złóż skargę jeśli uważasz że admin postąpił źle (raczej będzie odrzucona bo admin nie musi ostrzegac) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Ban minął, więc nie mają z czego Cię już odbanować, złóż skargę, jeżeli chcesz, aby Admin został ukarany. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi