Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga

Udostępnij

Alfons1

Rekomendowane odpowiedzi

SKARGA NA GRACZA I ADMINA Link do steam https://steamcommunity.com/id/frosztj https://steamcommunity.com/id/Inverne/

Mój nick OBI-WAN-KENOBI

Nick oskarżonego Admin Froszti Użytkownik Kłapouchy
Opis sytuacji:Gram sobie gadam z kolegą nagle przychodzi admin ja mówie o nie najgorszy admin po czym dostaje bez ostrzeżenia muta na 60 min 10 minut później użytkownik Kłapouchy zaczyna mnie wyzywać "RUDA KURWO....." Po czym admin daje mu ostrzeżenie mówi ostatnie po kilku minutach gracz mówi "Twoja matka kurwa czy coś w rodzaju" zgłaszam do admina nie reaguje na następnej mapie "brudasie pierdolony zostaw mnie zgłaszam do admina admin daje ostrzeżenie
Serwer: HNS#2
Dowody: Demko, admin( Demko 22,50-23,15)

Nie oglądałem demka z drugiej mapy ,bo nie chce mi się otworzyć nie wiem dlaczego , ale nie było wtedy Kłapołuchego tylko jacyś dwaj gracze ,którzy pierwszy raz na serwer wbili i wyzywali się i przeklinali ciągle ,a od @ frosztj nie usłyszałem żadnego ostrzeżenia jakby ich wyciszył i miał gdzieś. Nie mnie to mówić ,ale nie powinieneś tak robić i powinieneś i przynajmniej ostrzec ,a za takie słowa i ilość jaka padła to dawno już mute powinno byc.

Zaczynając 

7 godzin temu, Houdini_xD napisał:

Nie oglądałem demka z drugiej mapy ,bo nie chce mi się otworzyć nie wiem dlaczego , ale nie było wtedy Kłapołuchego tylko jacyś dwaj gracze ,którzy pierwszy raz na serwer wbili i wyzywali się i przeklinali ciągle ,a od @ frosztj nie usłyszałem żadnego ostrzeżenia jakby ich wyciszył i miał gdzieś. Nie mnie to mówić ,ale nie powinieneś tak robić i powinieneś i przynajmniej ostrzec ,a za takie słowa i ilość jaka padła to dawno już mute powinno byc.

houdini wszedłem na serwer będąc na ts oraz mając gorączkę i zatkane zatoki,kłapołuchy napisał na czacie cytuje "ruda kurwo" dostał ostrzeżenie nastepnych obelg nie byłem w stanie słyszeć przy 10 osobach na ts i takim bólu głowy.

Po drugie gdybym cos takiego usłyszał @ PanHeadShot wie że by od razu poleciał mute/gag.

Edytowane przez frosztj
  • Haha! 1

2 godziny temu, frosztj napisał:

Zaczynając 

houdini wszedłem na serwer będąc na ts oraz mając gorączkę i zatkane zatoki,kłapołuchy napisał na czacie cytuje "ruda kurwo" dostał ostrzeżenie nastepnych obelg nie byłem w stanie słyszeć przy 10 osobach na ts i takim bólu głowy.

Po drugie gdybym cos takiego usłyszał @ PanHeadShot wie że by od razu poleciał mute/gag.

To czy twój kolega Panheadshot który w tym czasie się odzywał poinformować cię o danej sytuacji

• 7days zablokował(a) ten temat
Skarga została przyjęta.

1. Gracz @OBI-WAN-KENOBI wiele razy dostawał muty za rozmowę bez mutacji więc jeżeli admin uznał że mu jego głos przeszkadza to go zmutował.

2. Co do reakcji na obelgi w stronę graczy admin @Frosztj mógł lepie na to zareagować i następnym razem polecone mu jest ściszenie ts do stopnia w jakim dobrze słyszy się rozmowy na serwerze.

3. Co do obelg Kłapouchego to dostaje on BANA na 1 dzień za wielokrotnie powtarzające się obelgi w stronę @OBI-WAN-KENOBIEGO

• Wrr! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności