Alfons1 Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 SKARGA NA GRACZA I ADMINA Link do steam https://steamcommunity.com/id/frosztj https://steamcommunity.com/id/Inverne/ Mój nick OBI-WAN-KENOBI Nick oskarżonego Admin Froszti Użytkownik Kłapouchy Opis sytuacji:Gram sobie gadam z kolegą nagle przychodzi admin ja mówie o nie najgorszy admin po czym dostaje bez ostrzeżenia muta na 60 min 10 minut później użytkownik Kłapouchy zaczyna mnie wyzywać "RUDA KURWO....." Po czym admin daje mu ostrzeżenie mówi ostatnie po kilku minutach gracz mówi "Twoja matka kurwa czy coś w rodzaju" zgłaszam do admina nie reaguje na następnej mapie "brudasie pierdolony zostaw mnie zgłaszam do admina admin daje ostrzeżenie Serwer: HNS#2 Dowody: Demko, admin( Demko 22,50-23,15) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Tak było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Nie oglądałem demka z drugiej mapy ,bo nie chce mi się otworzyć nie wiem dlaczego , ale nie było wtedy Kłapołuchego tylko jacyś dwaj gracze ,którzy pierwszy raz na serwer wbili i wyzywali się i przeklinali ciągle ,a od @ frosztj nie usłyszałem żadnego ostrzeżenia jakby ich wyciszył i miał gdzieś. Nie mnie to mówić ,ale nie powinieneś tak robić i powinieneś i przynajmniej ostrzec ,a za takie słowa i ilość jaka padła to dawno już mute powinno byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) Zaczynając 7 godzin temu, Houdini_xD napisał: Nie oglądałem demka z drugiej mapy ,bo nie chce mi się otworzyć nie wiem dlaczego , ale nie było wtedy Kłapołuchego tylko jacyś dwaj gracze ,którzy pierwszy raz na serwer wbili i wyzywali się i przeklinali ciągle ,a od @ frosztj nie usłyszałem żadnego ostrzeżenia jakby ich wyciszył i miał gdzieś. Nie mnie to mówić ,ale nie powinieneś tak robić i powinieneś i przynajmniej ostrzec ,a za takie słowa i ilość jaka padła to dawno już mute powinno byc. houdini wszedłem na serwer będąc na ts oraz mając gorączkę i zatkane zatoki,kłapołuchy napisał na czacie cytuje "ruda kurwo" dostał ostrzeżenie nastepnych obelg nie byłem w stanie słyszeć przy 10 osobach na ts i takim bólu głowy. Po drugie gdybym cos takiego usłyszał @ PanHeadShot wie że by od razu poleciał mute/gag. Edytowane 22 Września 2019 przez frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrejHere Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 @matias Admin to nie robot że wszystko widzi i słyszy a po drugie Frosty to typ człowieka który gdy tylko widzi czy słyszy zawsze reaguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfons1 Opublikowano 22 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Ale poto chyba jesteś na serwerze by pilnować porządku.A jak tka źle się czujesz to nie graj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 @ PanHeadShot obejrzyj sobie demko z bloody_street i zobaczysz czy to było nie w zasięgu admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 xD Przepraszam obejrzałem demko z 15.09 prosze o usunięcie moich postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfons1 Opublikowano 22 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 2 godziny temu, frosztj napisał: Zaczynając houdini wszedłem na serwer będąc na ts oraz mając gorączkę i zatkane zatoki,kłapołuchy napisał na czacie cytuje "ruda kurwo" dostał ostrzeżenie nastepnych obelg nie byłem w stanie słyszeć przy 10 osobach na ts i takim bólu głowy. Po drugie gdybym cos takiego usłyszał @ PanHeadShot wie że by od razu poleciał mute/gag. To czy twój kolega Panheadshot który w tym czasie się odzywał poinformować cię o danej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrejHere Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 29 minut temu, matias napisał: To czy twój kolega Panheadshot który w tym czasie się odzywał poinformować cię o danej sytuacji Wpierw naucz się pisać i dopiero wspominaj coś o mnie :v 1 Najpierw naucz się kiedy sie wypowiadać, spam. Przez Mikru, 26 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synartur Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 typie ty sie dziwisz? obraziles go to dostales muta proste i logiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 W dniu 22.09.2019 o 20:42, synartur napisał: typie ty sie dziwisz? obraziles go to dostales muta proste i logiczne Muta dostał za brak mutacji,mnie ego nie zabolało jak mnie nazwał najgorszym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 To nie jest taka pierwsza sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 10 godzin temu, Kwasior napisał: To nie jest taka pierwsza sytuacja W sensie?,przy mutach za brak mutacji nie muszę dawać ostrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 4 godziny temu, frosztj napisał: W sensie?,przy mutach za brak mutacji nie muszę dawać ostrzeżeń. Nie musisz ale możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Zamykam po spam w luj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Skarga została przyjęta. 1. Gracz @OBI-WAN-KENOBI wiele razy dostawał muty za rozmowę bez mutacji więc jeżeli admin uznał że mu jego głos przeszkadza to go zmutował. 2. Co do reakcji na obelgi w stronę graczy admin @Frosztj mógł lepie na to zareagować i następnym razem polecone mu jest ściszenie ts do stopnia w jakim dobrze słyszy się rozmowy na serwerze. 3. Co do obelg Kłapouchego to dostaje on BANA na 1 dzień za wielokrotnie powtarzające się obelgi w stronę @OBI-WAN-KENOBIEGO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi