leon Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Nick ☆☆leon☆☆ Nick oskarżonego:DaNzYk-Admin hns Opis sytuacje:admin mnie obraża może nie jakoś mocno ale nadal a ma admina . Dowody:Demko z mapy seek_simpsons_remake godzina 14:05-14:08 mniejwiecej tam widać jak admin mnie obraził. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaNzYk Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 To raczej tam widac jak ty mnie obrażasz pisząć że jestem słaby A na innej mapie pisząc że nie nadaje sie na admina 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 21 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 1 minutę temu, DaNzYk napisał: To raczej tam widac jak ty mnie obrażasz pisząć że jestem słaby A na innej mapie pisząc że nie nadaje sie na admina Czy napisanie "jestes slaby i tyle :D" a napisanie i prowokowanie mnie " a ty jesteś walonym dzieciakiem" jest róznica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Niema sensu kłótnie w temacie, poczekajmy na demko nawet osobiście je sprawdzę i podam werdykt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 21 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Teraz, SKJ napisał: Niema sensu kłótnie w temacie, poczekajmy na demko nawet osobiście je sprawdzę i podam werdykt Od tego ty nie jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Potwierdzam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) Sprawdziłem demko . Niestety nie widać jest co napisał @leon jednak @ DaNzYk powiedziałeś : "a ty leon jesteś dzieciakiem bez mózgu" okolice 25-28 minuty demka. Edytowane 21 Września 2019 przez Houdini_xD błąd ortograficzny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfons1 Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Myślę żę to była zwykła prowokacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Leon gag 120 prowokacja @ DaNzYkjak gość prowokuje to mu nie odpowiadaj tylko blokadę dawaj Za powiedzenie dzieciak bez mózgu chyba nie powinno nic być + został sprowokowany @ DOMINORozwiąż sobie Skargę zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) Skarga została odrzucona. Admin został sprowokowany Leon gag 120 prowokacja nadano Edytowane 26 Września 2019 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi