PucujGrota Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Nick:ArcZi Nick admina:Skaner Ban:Perm Data i godzina: 26.06.2019 22:30 Serwer: JB Witam graczy! Proszę, aby mody nie zamykały od razu tego tematu, z góry dziękuje :D Postanowiłem, że napisze to odwołanie ponieważ uznałem, że bardzo dużo czasu minęło odkąd dostałem tego perma. Wydaje mi się, że 3 miesiące to wystarczający okres czasu na kare oraz na to abym sobie przemyślał to i owo. Bana dostałem głownie za robienie mk i wchodzenie na serwer podczas gdy na głównym koncie miałem muta o ile dobrze pamiętam. No i jakaś kulturka tam jeszcze do tego dochodziła co raczej nie powinno nikogo zaskoczyć XD Nie będę mydlił oczu ze się zmieniłem, poprawiłem itp bo nie widzę sensu a poza tym i tak nikt by raczej w to nie uwierzył ale proszę o szanse. Jedynie mogę obiecać, że postaram się nie robić takiego bydła jak wcześniej. Pozdrawiam. Jan Paleta 1 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Proszę administrację jb o wypowiedź czy po banie były jeszcze jakieś mk, oraz @ SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 1. jeśli gracz w obojętnie jakim tygodniu do końca roku dostanie trzy blokady tekstowe, lub głosowe ---> PERM 2. jeśli gracz dostanie jakąkolwiek blokadę tekstową, lub głosową powyżej 24 godzin ---> PERM 3. jeśli gracz zrobi celowe FK (powyżej 3 osób) ---> PERM gracz dostaje warunkowe UB 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi