leon Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Nick ☆☆leon☆☆ Nick oskarżonego: ARMANI,Houdini - admini hns #2 Opis sytuacje: Dostałem gaga za kulture wyzywanie od admina houdini poczym napisałem na vip czacie 2razy "cwel" a co admin zrobił dał mi bana (armani) skarge nie pisze dlatego ze dostałem bana tylko dlatego ze gracz dominik tak samo wyzywał i nie dostał muta troche to denerwuje i nie jest zbyt miło :c poprostu admini faworyzują :c Dowody:demko z map seek summer house godzina 18 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfons1 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) Ma rację. Ale w pewnym sensie chodzi o to że on dostał muta a drugi gracz co robił to samo nie. A później się zdenerwował i nawyzywał admina. Edytowane 18 Września 2019 przez matias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Gracz o którego ci chodzi dostał "mute" na 30 minut żadnej faworyzacji i nie widzę co prawda dostał troszkę puźniej , ale wszystko jest zrobione "uregulowane". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfons1 Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 4 minuty temu, ARMANI napisał: Gracz o którego ci chodzi dostał "mute" na 30 minut żadnej faworyzacji i nie widzę co prawda dostał troszkę puźniej , ale wszystko jest zrobione "uregulowane". Tak ale dopiero po napisaniu skargi leona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 18 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Jak widac na ss dostał muta. 20minut po mnie Ciekawe czemu? A no tak wleciała skarga i admin armani sie wystraszył 2minuty po skardze nagle mut gdybym nie napisał skargi dalej by nie miał muta Tyle ode mnie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Nie jestem robotem , odszedłem "zw" przychodzę a 2 admin mi pisze , żebym zobaczył i dał ci bana , ale najpierw musiałem czat przewinąć i widziałem całej akcji . Potem doszły do mnie informacje że "DOm1nik" też obrażał i kiedy się dowiedziałem to wszystko zostało uregulowane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 18 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Tak sobie to tłumacz na demku mozna zobaczyc czy byłes afk (czy sie ruszałes gadałes itp.) czy nie wiec po co kłamac? Nie wiem twój wybór A po za tym byłes jak mnie DOm1nik obrażał wiec czemu ty ani admin houdini wtedy nie zareagowaliście. Odpowiedz prosta faworka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Po części Leon ma racje. Pobłazyliśmy przez te 10 min Dominika. Nalezy nam się upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 18 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Teraz, Houdini_xD napisał: Po części Leon ma racje. Pobłazyliśmy przez te 10 min Dominika. Nalezy nam się upomnienie. No i takie zachowanie szanuje Prosze jakiegoś moderatora o zamkniecie na prosbe autora 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 @leonto tak nie działa @ DOMINOzerknij sobie tutaj, zamknę to a ty sobie otwórz i rozwiąż potem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 W związku z zaistniałą sytuacją admini, których dotyczy skarga dostają upomnienie, zwrócę też im uwagę aby takie sytuacje się nie powtarzały. DOMINO Skarga została przyjęta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi