B0SSM4N Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/BOSSM4N/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/synartur/ Nick oskarżonego: synartur ArenaSkilla.pl /@ synartur Opis sytuacji: Dostałem nie słusznego gaga jak i bana za "SPAM". Gaga też dostał PABIXON. Serwer: Deathrun v2 w CS:GO Dowody: Edytowane 15 Września 2019 przez B0SSM4N 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synartur Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Dostałeś słusznego bana, ponieważ prosiłem was jak i wiele innych graczy zebyscie tego nie bugowali i tak nie spamili. Pomimo moich uwag jak i innych graczy ciagle to robiliscie wiec dostales bana za ,,utrudnianie rozgrywki'' , bo denerwowalo to wiele osob i psuło im to rozgrywke. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Ale jak CichoCiemny spamił otwierając pojemniki co chwilę pomimo zgłoszeń to było dobrze? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synartur Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Ale on otwierał pojemniki, a ty to robiles z premedytacją, chodz wiele osob cie prosilo zebys taki nie robil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Jestem świadkiem popieram Bossmana mimo że nie chce ze mną pić Finlandii a tak to się kończy kiedy każdy admin na serwerze jest jakiś poyebany admini nawet 16 lat nie mają jeden admin ma +16 froszt a reszta adminów to 15/14/13 połowa nie ma mutacji. Kończąc moją wypowiedź tak się kończy gdy admin ma gówno pojęcie o byciu adminem i myśli że wszystko może. Dziękuję dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synartur Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Piotr jak ciebie tam nawet nie bylo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 (edytowane) Zaczynając. Pierwsza sprawa z tego co mi mówiono i z tego co widzę,czat był tak za spamiony że nie dało się zobaczyć nawet ruletki. Po drugie Synatur myślał że gagi zablokują ten spam. Tyle ode mnie. Edytowane 15 Września 2019 przez frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2019 Opening a robienie coś celowo. Ban jak dla mnie słuszny. Next time nie spamcie tym nie po to to jest. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi