Alfons1 Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Nick:OBI-WAN KENOBI Nick admina:bot Długość bana:1d Data i godzina:15,53 Serwer: HIDE AND SEAK#2 Powód bana:Łamanie Regulaminu Mapa:HNS WINTERdey Opis sytuacji Rymujemy sobie i ja mówie Kwasiński a nagle niewiadomo czemu dostaje bana adminowi pewnie chodziło o zdradzanie danych osobowych lecz ja nawet nie wiem czy ktoś w Polsce ma takie nazwisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Nie ma admina o nicku bot, chyba że ci chodzilo o SKJ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) Godzinę temu, GerN napisał: Nie ma admina o nicku bot, chyba że ci chodzilo o SKJ Widać jak bardzo dziecinny jesteś.... Z tego co pamiętam zaistniałą sytuację. banował Cię admin Kwasior. A Ty gern lepiej opanuj swoje dziecinne zapędy i nie prowokuj. Edytowane 14 Września 2019 przez SKJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfons1 Opublikowano 14 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) 40 minut temu, SKJ napisał: Widać jak bardzo dziecinny jesteś.... Z tego co pamiętam zaistniałą sytuację. banował Cię admin Kwasior. A Ty gern lepiej opanuj swoje dziecinne zapędy i nie prowokuj. Zbanowany przezBot (najprawdopodobniej kwasior) Edytowane 14 Września 2019 przez matias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfons1 Opublikowano 14 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Czy mogę spodziewać się jakiejś odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BandzioR. Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 (edytowane) wiem ze mnie nie dotyczy ale jak widzisz ban minął o 16 możesz spokojnie grać więc nie widzę porblemu. Edytowane 14 Września 2019 przez BandzioR. 1 Bana ma do jutra do 16tej, nie wprowadzaj ludzi i jego w błąd + temat nie dotyczy Ciebie, spam. Przez PiKe, 14 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Wszystko prawidłowo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi