SHZ Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Nick: cs.money Nick admina:NTM Długość bana: Permamently Data i godzina: 18:01 Serwer: 5vs5 Powód bana: Czitujesz Mapa: Overpass 1. Nigdy nie cheatowałem. Jestem graczem PPL'a więc regulamin mi zakazuje takich czynności. 2. Sytuacja podczas której dostałem bana: Poleciał dymny na shorta, słychać wyciąganie AWP i używanie scope'a na filarem z betonu (bombsite b). Rzuciłem decoya i wybiegłem z cz'tką. Szczęśliwym trafem zabiłem NTM'a czyli admina. Nie wiem, czy dlatego mam bana, czy może admin mnie nienawidzi. 3. Na świadka,że jestem Legit biorę VIP'a i Admina Mroku-iwnl'a, którego mam nawet w znajomych na steam (https://steamcommunity.com/profiles/76561198440179928/). 4. Możecie obejrzeć sobie demko, administracjo. Nie mam niczego do ukrycia. Pozdro AUTOMATYK cs.money. PS. Link do mojego profilu, byście mogli sprawdzić że nie mam vaca itp. https://steamcommunity.com/profiles/76561198986825983 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHZ Opublikowano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) PPS. Admin ma obowiązek mieć dowód(screenshot lub demo) na bana, który trwa dłużej niż 1 godzina. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h. Edytowane 12 Września 2019 przez automatyk 1 Minęła dopiero godzina, spam. Przez raven, 12 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) sam na początku jak automatyk 1 raz był na serwerze sprawdzałem go pare razy, po czym uznałem ze jest czysty i poza ''początkiem jego przygody na AS'' nigdy nie widziałem nic podejrzanego. Chłop ma dobrego aima i ma pojęcie o grze. Dziwi mnie ze admin zbanował go za jedną akcje która mogła byc równiez dziełem przypadku to tyle odemnie i mam nadzieje ze sprawa sie wyjasni jak najszybciej. Edytowane 12 Września 2019 przez MroKu 1 Czekaj na decyzję ACT, takim komentarzem nic nie wnosisz. Spam. Przez raven, 12 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Brak unbana. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi