7days Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Propozycja to: zmiana pkt Tresc: Teraz jest Jeżeli Klawisz, Zastępca, Prowadzący celowo zabije przynajmniej 1 więźnia dostaje on CTBana na 180 minut. Z każdym kolejnym FK kara wzrasta o 20 minut. Proponuje Jeżeli Klawisz, Zastępca, Prowadzący celowo zabije przynajmniej 1 więźnia dostaje on CTBana na 180 minut. Z każdym kolejnym FK kara wzrasta dwukrotnie. Co ja jako UBT mam sobie pomyslec ogladajac demko gdzie gosc robi 6 specjalnych fk? No ctban na 300m, a jesli nie zrobil to specjalnie tylko tak po prostu to 6-7 FreeKill'i - CTBan na 360 minut. Iks de na koncu zostawiam @ SK4N3R @ Dover 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Tak bocie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Jestem na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 yup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Tak tak tak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 1 godzinę temu, Siedem_dni napisał: Propozycja to: zmiana pkt Tresc: Teraz jest Jeżeli Klawisz, Zastępca, Prowadzący celowo zabije przynajmniej 1 więźnia dostaje on CTBana na 180 minut. Z każdym kolejnym FK kara wzrasta o 20 minut. Proponuje Jeżeli Klawisz, Zastępca, Prowadzący celowo zabije przynajmniej 1 więźnia dostaje on CTBana na 180 minut. Z każdym kolejnym FK kara wzrasta dwukrotnie. według mnie zbyt surowo 1 godzinę temu, Siedem_dni napisał: Co ja jako UBT mam sobie pomyslec ogladajac demko gdzie gosc robi 6 specjalnych fk? No ctban na 300m, a jesli nie zrobil to specjalnie tylko tak po prostu to 6-7 FreeKill'i - CTBan na 360 minut. jeśli chodzi o mnie- jest mi wszystko jedno, jak ukarzecie gracza- jesteście UBT, więc wierzę w to, że potraficie obiektywnie ocenić przewinienia graczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 5 minut temu, SK4N3R napisał: surowo No to byś dał propozycje a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 2 godziny temu, Siedem_dni napisał: Tresc: Teraz jest Jeżeli Klawisz, Zastępca, Prowadzący celowo zabije przynajmniej 1 więźnia dostaje on CTBana na 180 minut. Z każdym kolejnym FK kara wzrasta o 20 minut. Zmieniłbym to na: Jeżeli Klawisz, Zastępca, Prowadzący celowo zabije przynajmniej 1 więźnia dostaje on CTBana na 120 minut. Z każdym kolejnym FK kara wzrasta o 120 minut. Zgadzam się z Seven co do tego, ten wzrost kary o 20 minut jest nie zbyt dobrze zrobiony, jednakże żeby za 2 specjalne 2fk dostać ctbana na 6h godzin, to dla mnie odrobinę za dużo, więc powyżej macie moją propozycję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) Proponuje zamienić żeby z każdym kolejnym FK kara wzrastała o 90 minut Edytowane 10 Września 2019 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Cytat Jeżeli Klawisz, Zastępca, Prowadzący celowo zabije przynajmniej 1 więźnia dostaje on CTBana na 180 minut. Z każdym kolejnym FK kara wzrasta o 90 minut. Propozycja została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi