erzetofficial Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Witam,ja jestem Erzet wiekszosc osob napewno na serwerze mnie kojarzy, bo czesto tu gram; a teraz zaczynamy podanie Nick;Erzet (gram na Mirage/Cache, chodz pamietam jak tu byto jeszcze inferno ;C) Dlaczego ja? Mysle iz posiadam dużą cierpliwosc dla graczy, lubie pomagac. Posiadalem minimum adminy na grupach 70k na discordach,itp Jesli zostane moderatorem całe hamstwo zostanie wyeliminowane z serwera, myśle iz to mniej wiecej tyle,teraz idziemy dalejli Jak długo gram w csa? Gram mało ponieważ ponad rok, zachecil mnie do tego major 2018 LINKI: Macie tutaj jednego linka do wszystkich nickow troche bylo wiadomkahttps://www.gametracker.com/server_info/185.30.124.110:30002/top_players/?query=erzet znajomosc sm: Nie jestem za dobry w tym ale to przykład /sm_gag gracz 20 Nadużywanie czatu tekstowego /me sm_kick gracz {powod} 7;10 Steam Profilhttps://steamcommunity.com/id/ErzetGod/ mikrofon;tak mutacja:tak Przeczytalem regulamin i mi to tam bez roznicy admin czy moderator xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 zastosuj się do wzoru, nie wiem czy chodzi ci o admina czy o moda, więc wkleje ci obydwa wzory wzór do podania na moda Spoiler Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Imię: Wiek: Doświadczenie w moderowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz, z jakimi silnikami pracowałeś, itp.) Ile czasu poświęcam forum dziennie: Coś o sobie: (Opisz siebie, jakie masz cechy) Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) wzór do podania na admina Spoiler Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS:GO?: W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak/Nie) Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Czy przeczytałem regulamin Admina?: nawiasem mówiąc rekrutacja na moderatora jest zamknięta i jeżeli o to ci chodziło to nie wstawiaj tematu nawet bo nie ma sensu :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi