Kushi Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Nick: kuszi Nick admina: @ Shary Długość bana:2d Data i godzina:07.09 godz 21.35 Serwer: Ts3 Powód bana:Obrażanie administratora 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) Ban uzasadniony Mówiłeś że w domu mam jb i drv1 i wiemy co jest na tych serwerach czyli patologia i nie życzę sobie żeby ktoś tak mówił. Edit#1: Ban trochę za długi ale trochę poniosły emocje bo kto chce słyszeć od jakiegoś gościa który chce się pochwalić na ts przy innych jaki to on nie jest Edytowane 7 Września 2019 przez Shary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 7 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 po pierwsze @ Shary powiedziałem tylko w formie żartu że masz jb w domu po czym dostałem bana na 2 dni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) @ Kushikiedy chciałem ci dać bana to jeszcze uciekłeś Obrażać mnie możesz to na tyralni Edytowane 7 Września 2019 przez Shary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 7 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 @ Sharypo pierwsze nie uciekłem tylko wyłączyłem ts w tym momencie w którym dostałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 @ Kushiahahaha akurat w tym momencie kiedy ci powiedziałem że daje ci bana. Proszę nie gadaj głupot i nie kłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti1 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 byłem na serwie wtedy obraziłem sharego i nie dostałem bana jestem za degradacją za faaworke 1 1 1 Multikonto. Przez raven, 7 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 @ Shary 3. Admin ma obowiązek mieć dowód(screenshot lub demo) na bana, który trwa dłużej niż 1 godzina. 3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 @actiobraziłeś mnie ale mam do siebie dystans a jak mówi że w domu mam to jednocześnie obraża moją rodzine 1 Spam. Przez raven, 7 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 8 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 23 godziny temu, Siedem_dni napisał: @ Shary 3. Admin ma obowiązek mieć dowód(screenshot lub demo) na bana, który trwa dłużej niż 1 godzina. 3.1. Jeżeli gracz odwoła się od takiego bana, to admin ma obowiązek przedstawić dowody w ciągu 24h. 24 godziny minęły 1 Doskonale o tym wiemy, spam. Przez Mikru, 8 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 @ Secret_Service Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 @ Secret_Service Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 https://forum.arenaskilla.pl/topic/5547-papa/?tab=comments#comment-55062 Chyba można to potraktować jako rezygnację. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi