ItsMe Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Nick: ItsMe Nick oskarżonego: @ CieplyRomek420Fly Opis sytuacji: Zacznijmy od tego ze kolega 2x dal mi bana [1 sluszny 2 nie] . Przyznam ze go obrazilem wtedy ale kare mialem wiec gram ,a nasz oskarzony daje mi kolejnego banika. Ciekawe co kolega powie na ten temat [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin CieplyRomek420Fly. [AMXBans] There are 2 hours , 59 minutes and 38 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Its Me [AMXBans] Reason : ' Obraza Admina w dniu04.09 ' [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 2094923085 ' [AMXBans] Your IP : ' *censored* ' [AMXBans] ======================================== Serwer: DRv2 1.6 Dowody: Bylo 2 adminow z v1 czyli wodzu grzmiaca dupa oraz Dumbass ,prosze jak mozecie to wypowiedzcie sie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CieplyRomek420Fly Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Potwierdzam ze dostałeś 1 bana za obrazę admina i to chyba było nawet wczoraj. Lecz po nadaniu Ci bana nadal zacząłeś mnie obrażać. Nie mogłem Cię dorwać wczoraj, wiec wlepiam Ci kolejnego bana dziś. Wydaje mi się ze trochę kultury nikomu jeszcze nie zaszkodziło. Edytowane 6 Września 2019 przez CieplyRomek420Fly 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ItsMe Opublikowano 6 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Dowodzik poprosze o wyzywanko ,bo z tego co pamietam to napisalem na say'u tylko Romuś. Jedna sprawa tylko ze mi mikro nie chodzi pozatym nie odwoluj sie od bana ,bo sam mi go nadales. Edytowane 6 Września 2019 przez ItsMe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CieplyRomek420Fly Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Nie wiem czy na demkach działa głos z danej rundy, zaraz zobaczę, jeżeli będzie to skarga będzie do zamknięcia, jeżeli nie to nie wiem :-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 hltv nie działa, więc niewiele można udowodnić w tym momencie, jeżeli są świadkowie @ Dumbass @ wodzu grzmi@ca dupaproszę o potwierdzenie tej sytuacji, ban minął ale skargę trzeba rozwiązać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Byłem tylko przy momencie dawania bana nie wiem o co poszło wczesniej chłopakom, ale jak hltv nie dziala to ciezko z dowodami dla @ CieplyRomek420Fly . Its Me wszedł na serwer i po 20s dostal bana bez wyjaśniania na czacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 @ CieplyRomek420Flynastępnym razem jak spotkasz się z sytuacją w której ktoś zacznie obrażać po otrzymaniu bana to po prostu go przedłuż lub od razu daj maksymalny wymiar kary jeżeli nie jest to 1 raz (ofc zgodnie z taryfikatorem) a nie dawaj innego dnia gdy spotkasz daną osobę rozwiązane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi