ravii Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Nick: MultiNick oskarżonego: Mroku + Małpa i jakiś typo Opis sytuacji: mass fk + brak kultury ze strony graczy na serwerze Dowody: jb_facebook 20:30 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Dodam tylko ze dzisiaj mroku juz dostal mute za naduzywanie i brak kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElChapo Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 wiec tak nie wiem o co chodzi z tą kulturą ale to chyba nie do mnie a i freekile zrobilem 2 gdyż niesłyszalem poleceń ale widzialem ze ktos zabija terrorystów stojących przed celami wiec tez strzelałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Teraz, Małpa napisał: wiec tak nie wiem o co chodzi z tą kulturą ale to chyba nie do mnie a i freekile zrobilem 2 gdyż niesłyszalem poleceń ale widzialem ze ktos zabija terrorystów stojących przed celami wiec tez strzelałem Gdy nie jesteś pewny, to nie zabijaj, słyszałeś o czymś takim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElChapo Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Juz wiem @ Tomb Raider :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Gracz Mroku mut 360 za ciągłe nadużywanie mikrofonu. PinkSlippers 2fk(ctban 30minut), Elo 2fk(ctban 30minut), Kostek 4fk(ctban 180minut), Bloofii 4fk(Ctban 180minut), Małpa 2fk(ctban 30minut). Dodam jeszcze, że żaden z graczy nie przeprosił. Proszę adminów o nadanie kar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi