Nitrek Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Cześć,jestem już tutaj z wami dłużej niż 1.5 roku na serwerach,zaczęłem na Hide And Seek,a potem przeniosłem się na Jailbreak,więc przejdźmy do opinii. +Jest dużo serwerów,które sprowadzają ludzi do grania na nich +Bardzo dużo użytkowników których poznałem bliżej +Bardzo dobra Administracja (Jailbreak) +Piękne forum Moja krótka opinia,która ma same zalety,ponieważ nic mi nie przeszkadza wszystko jest pięknie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Huh, bardzo pozytywna ta opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 spk opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanzeyo Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 śfietna opinia, popłakałem się 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 żal.pl wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 9 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 kozak totalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B1azik Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 dobre dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Nawet nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi