Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na Admina JB

Udostępnij

wiktor2116gengJD

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak był to jego 3 mut dziś, jak i 2 mój. Regulamin oraz taryfikator mówi jasno:

Rozmawianie bez mutacji (z wyjątkiem podawania informacji ważnych w rundzie) - Mute od 30 minut do 12 godzin (Jeśli dany gracz często nadużywa mikrofonu bez mutacji, Mute nawet do 1 tygodnia) + regulamin jb 1. Zakaz nadmiernego rozmawiania bez mutacji.

Dodam jego source muta https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:1:419618216&advType=steamid.

Gracz ten już zanim zacząłem mieć admina wprowadzał "patologię". Nie moja wina, że reszta administracji nie egzekwuje regulaminu :/ 

nie będę trzymał adminów na serwerze, którzy za kilka słów wypowiedzianych przez osobę bez mutacji banują na kilka godzin. działanie takie tylko zniechęca młodych do wchodzenia na serwer, a umówmy się- oni tworzą tą społeczność. za byle co mogą dostać bana. no szanujmy się. zacznijcie myśleć :monkaHMM:

@ MiczuMilymówiłem Ci już kiedyś, że "rozmawianie bez mutacji" traktujemy bardziej liberalnie, niż inne serwery AS. jak widać nie poznałeś realiów Jailbreaka. sytuacja na demku nie była powodem do muta na 3 godziny.

Admin zostaje zdegradowany
  • Wrr! 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności