wiktor2116gengJD Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 nick w grze : zwariowany wiktor nick oskarżonego : miczu miły [ sory że nie napisałem całego nicku ale ma jakieś dziwne znaki w nicku] powód : łamanie regulaminu , zawyżony mut dowody mapa : jb_facebook okolo godziny 17.50 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Więc tak był to jego 3 mut dziś, jak i 2 mój. Regulamin oraz taryfikator mówi jasno: Rozmawianie bez mutacji (z wyjątkiem podawania informacji ważnych w rundzie) - Mute od 30 minut do 12 godzin (Jeśli dany gracz często nadużywa mikrofonu bez mutacji, Mute nawet do 1 tygodnia) + regulamin jb 1. Zakaz nadmiernego rozmawiania bez mutacji. Dodam jego source muta https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:1:419618216&advType=steamid. Gracz ten już zanim zacząłem mieć admina wprowadzał "patologię". Nie moja wina, że reszta administracji nie egzekwuje regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 1 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Chciałem dodać że na tej mapie zaśmiałem się RAZ i nawet ostrzeżenia nie dostałem a powód to był [BRAK MUTACJI] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 1 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Nic więcej nie mówiłem na tej mapie 180 mut btw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Nie mam obowiązku cię ostrzegać + cały dzisiejszy dzień gadałeś bez sensu jak i w inne również gadasz 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 nie będę trzymał adminów na serwerze, którzy za kilka słów wypowiedzianych przez osobę bez mutacji banują na kilka godzin. działanie takie tylko zniechęca młodych do wchodzenia na serwer, a umówmy się- oni tworzą tą społeczność. za byle co mogą dostać bana. no szanujmy się. zacznijcie myśleć @ MiczuMilymówiłem Ci już kiedyś, że "rozmawianie bez mutacji" traktujemy bardziej liberalnie, niż inne serwery AS. jak widać nie poznałeś realiów Jailbreaka. sytuacja na demku nie była powodem do muta na 3 godziny. Admin zostaje zdegradowany 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi