Bestia. Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Nick: Bestia. -M- Nick admina: noskillPL Długość bana: permanentny Data i godzina: 20.01.2019 19:21 Powód bana: aimlock Mapa: de_mirage Witam, dzisiejszego wieczoru na serwerze only mirage dostałem bana za rzekomego "aimlocka". Proszę o przepatrzenie demka przez osobę, która ma jakiekolwiek pojęcie o tej grze ;) Znajomość mapy, skill i dobry game sense to nie powód do banowania, pozdrawiam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Byłem w tamtej chwili na serwerze byłeś według mnie podejrzany ale wątpię żebyś miał aimlocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noskillPL Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jutro w wolnej chwili przejrzę demko i wystawię opinie, moim zdaniem w 2 momentach przeskoczył Ci celownik, ale jak wyżej pisałem, ze względu na późną porę, jutro wstawie demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noskillPL Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Z racji na brak wystarczających dowodów, proszę o UB gracza. Przepraszam za błędną ocenę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi