Nitrek Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Propozycja: Tak jak pisałem u góry☝️dodanie ulepszeń do gangu. Treść: Cześć chciałbym zaproponować nowe ulepszenia do gangów serwera Jailbreak. Ostatnio 3 gangi kupiły ulepszenie za 150k gdzie mogło się dostać na kążdą runde pistola na który był jakiś procent, na p2000/usp oraz deagle i obecnie deagle ma jedno ammo a p2000 pięć ammo. 1. Moją propozycją ogółem jest dodanie ulepszenia który dałby +1magazynek do losowego pistola, można by było go kupić 2 razy żeby strażnicy nie mieli aż takiej trudności w prowadzeniu. 1 ulepszenie by kosztowało 40k a drugie 75k więcej moim zdaniem się nie opłaca ponieważ było by to za op. 2. Drugą propozycją na ulepszenie by było,że na każdą runde masz 15%na dostanie flasha: koszt= 45k. Jeśli chcecie zmienić cene kosztów lub nowe ulepszenia do gangów piszcie pod postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Będzie można dokupić 3 ammo w P2000 i 1 ammo w Deagle oraz 15% na smoke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi