prezes35 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 W dużym skrócie bo nie jestem gościem który przesiaduje na forum. Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198984324651/ Link do steam oskarżonego: nie chce szukać ich profili, to administracja więc każdy wie o kogo chodzi. Nick oskarżonego: Kostek, Anonim Opis sytuacji: Chodzi o to że dostaje na tym serwerze muta częściej niż naciskam klawisz komunikacji głosowej w csie. Powody moich wyciszeń są żenujące. Np dzisiaj o 14:06 dostałem muta od Anonima. Dostał pytanie od prowadzącego na wzór prostopadłościanu. Nie znał go XD, więc ja zalany łzami śmiechu puściłem tekst: gośc ma admina a nie zna wzoru z podstawówki. Połowa serwera w śmiech, Anonim dał mi muta (powód "obraza") ludzie się go pytają za co, ten milczy. To tylko przykład jeden z sytuacji. Codziennie dostaje muty i zawsze wygląda to tak samo. Małolaty dostają szajby bo nie ma rodziców w domu ani administracji na serwerze, ja ich całkiem skutecznie uciszam, po czym ci skarżą się adminisracii na ich poziomie i dostaje muta na 3h. Ktoś może powiedzieć "kultura", okej raz na jakiś czas rzucę mięsem (gdzie masę osób to bawi) i nie jest to powód do mutowania mnie. Mało tego nawet w rozpisce zabaw np bitwy na rewolwery, jest napisane w zasadach "nie bądź dupkiem" więc o czym my gadamy XD lekka hipokryzja. Oczywiście ostatnia linią obrony jest mówienie o innych, ale patrząc jaki poziom prezentuje młodsza połowa serwera, powinienem być ostatnia osobą do wyciszenia. Serwer: Jailbreak Dowody: Logi, oraz liczę na opinię innych graczy nawet tych którzy myślą odmiennie niż ja, w sumie szczególnie ich bo tylko w ten sposób jakoś tą sytuację się naprostuje. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperzafryki Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 tak było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Powiedziałeś ,,nie jestem takim debilem z 20 iq żeby nie znać wzoru na prostopadłościan" i są wakacje i nie wszystko pamiętam więc cóż to nie powód żeby od razu mówic że jestem debilem. Pierwsze sam dyskutujesz/rozmawiasz z tymi ,,dzieciakami" a potem ich uciszasz że nadużywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes35 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Gościu co to za farmazon. Zapytałeś mnie czy ja pamiętam takie rzeczy, powiedziałem że owszem będąc na 2 roku studiów pamiętam wzór na objętość prostopadłościanu bo nie jestem debilem z 20 iq NIE SUGERUJĄC ŻE TY NIM JESTEŚ. Końcówka jest najważniejsza, dokładnie tak słowo w słowo powiedziałem, zaprzeczysz? Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez prezes35 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 @ Anonim to nie jest powod do mute. Gosc mowi to zartobliwie nie majac na celu cie obrazic i serwerowi sie to podobalo wiec czemu ta blokada? Ja rozumiem ze mogles sie poczuc jakkolwiek urazony, ale chlopie powinienes miec wiecej dystansu do siebie. @prezes35rozumiem twoja sytuacje, denerwujesz sie, duzy focus leci na ciebie, natomiast z tego co widze twoja pierwsza blokada to 25.08 wnioskujac po tym jestes z nami od niedawna. Prosilbym ciebie abys to ty dostosowal sie do naszego serwera oraz panujacych tam zasad. Jak powiedziales - wiekszosc community to "dzieci"/mlodsi gracze - wiec siec stara sie dostosowac do ich wymagan. Krotko mowiac - na JailBreaku temat wyzywania/prowokacji/kultury jest bardziej egzekwowany nic gdzie indziej, jesli bedziesz chcial grac tam bez blokad bedziesz musial sie przystosowac przynajmiej w malym stopniu. Tyle mam do powiedzenia, administratorow zostawiam ranga wyzszym. Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes35 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Kumam temat, dostałem muta na 7 dni słusznie/ niesłusznie, nieistotne. Jak ktoś z góry ruszy temat to od razu mówię że chciałbym się wykupić z tego muta, także jakiś kontakcik pw czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes35 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Chciałem dopisać do poprzedniego ale nie zdążyłem. I wszystko spoko, ja zdaje sobie sprawę że kiepsko jest w gronie 3 starszych osób rzucać tekstami, bo słuchają nas 2 razy młodsi gracze. Natomiast mówię to nie do końca jest też tak. Dostałem muta na 7 dni, bo było demko i faktycznie wyzywałem groziłem itp. sęk w tym że gdyby ktoś przeanalizował sytuacje powiedzmy na przekroju 3 dni to stawiłoby to mnie w innym świetle. Wiele razy byłem prowokowany przez administrację docinkami, spoko. Wytknięto mi w opisie muta groźby. Okej, tylko kuźwa jak mi trzech 12-latków mówi że mnie połamie, wpadnie na chatę, zgwałci rodzicielkę. To jak mam się do nich zwracać? Robić im wykład o dobrym zachowaniu? Od tego jest raczej administracja, której albo nie ma, albo jest na podobnym poziomie. Mnie te teksty nie ruszają, tak samo jak moje teksty ich adresatów. Natomiast wszedłem na serwer spotkałem się z takim a nie innym zachowaniem i dostosowałem do niego swoje zachowanie. Na podstawie tego co mogą inni gracze wyznaczyłem pewne granice odn moich tekstów. Śmiem też twierdzić że jestem solidnym filarem rozrywki na tym serwerze, wyłapałem teraz muta i już paru graczy wstawia się za co itp itd "prezes jest spoko". moje teksty polegają na tym że siedzimy w terro, nagle "prezes" krzyczy "jedziemy kurwa z klawiszami" i połowa serwera w śmiech. Wydaje mi się że o to chodzi o zabawę, której dostarczam innym graczom, a której innym graczom nie ograniczam w żaden sposób. Najmocniejszym argumentem jest to że kiedy jechano po jednym z graczy odn jego wady wymowy i ruszało go to w jakiś sposób (czyli było to przekroczenie tej "granicy") to pierwszy się za niego wstawiłem- i raczej takie zachowania określają to jaki jestem i powinny uświadomić innych, szczególnie administracje że postać prezesa którą udaję to jedna wielka konwencja żartu. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez prezes35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, prezes35 napisał: wykupić Niestety to tak nie dziala. Dostales slusznego mute za skarge https://forum.arenaskilla.pl/topic/5239-przyjetaskarga-jb/ @prezes35tak jak napisalem wyzej, rozumiem twoja sytuacje, ale gdy na serwerze ktos cie zaczyna prowokowac/obrazac ty nigdy nie MUSISZ odpowiadac tylko mozesz, wiec na swoje blokady sam zapracowales. Co do administracji - nie mam na to wplywu kto gdzie i jak, bo to tez sa ludzie. Jeden bardziej drugi mniej ogarniety, natomiast kazdy sie stara (albo powinien) wykonywac swoje obowiazki i ulepszac serwer. Nie kazdy mute/gag/ban jest sluszny/dokladny. Administrator w momencie nadawania na pewno chce postapic slusznie i nie ma na celu psuc innym rozgrywki. Jesli widzisz na serwerze wyzywajacych graczy to polecam !zglos, a jesli to nie pomoze to napisac skarge. Na pewno nie nalezy dac sie sprowokowac i odpowiadac. Zamykam mozliwosc odpowiadania na temat, bo temat zostal wyczerpany jak dla mnie. @edit @ Kostek* Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Siedem_dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) No to tak, powiedz mi który mute/gag był dla Ciebie nie prawidlowy? Wszystkie muty/gagi dostajesz zgodnie z regulaminem min; wyzywanie, kulture. I tak w ogóle jak Ty sie znalazłeś dzisiaj na Tym serwerze skoro masz bana na 7 dni nadanego przez @ SK4N3R @prezes35 Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Kostek* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes35 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Gościu ty się nie wypowiadaj akurat, bo takie larmo jakie ty robisz to głowa mała, jesteś karykaturą administratora i albo zapłaciłeś za tą rangę albo ktoś kto ci ją dał to twój dobry kolega bo nie ma ani jednego logicznego powodu dla którego ktolwiek miałbym dać ci adma i nie mam bana typie. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez prezes35 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes35 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Jesteś adminem, a najczęściej pisaną przez ciebie wiadomością jest: "CO JA SAM MOGĘ ZROBIĆ". Większość twoich decyzji, począwszy od oceny gry ct skończywszy na moim banie na 24h jest po prostu głupich. Edit. chciałbym zobaczyć demko które uzasadnia poniższe zarzuty które zakończyły się sankcją na 7 dni. Prezes: 1:03 - obraża - gag - 30 minut 5:00 - kultura 5:15 - "zamknij pizde nieudaczniku" 5:20 - obraża 5:45 - groźby 6:35 - obraża 6:49 - obraża 6:53 - żebranie fajek + obraża 7:20 - 15: 40 - Ciągłe obrażanie graczy. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez prezes35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes35 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Daje 48k za całą serwerownie. Dzwońcie po notariusza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi