Hubert Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Nick: K0Z4K Nick oskarżonego: @ CzarnaKominiara Opis sytuacji: Gracz @wariatpuszczał muzyke na czacie głosowym gdy był admin, gdy pisałem na u@ o ukaranie gracza admin po prostu wyszedł z serwera + nadużywa say@@@ cytuje "wariat idziemy na browara" cos takiego Serwer: deathrun v2 cs 1.6 Dowody: demo z mapy deathrun_citystreet_be_short o godzinie 12:56, rownież można sprawdzić logi tego admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 A wiec sytuacja wygląda tak że ludzie mówili że chcą posłuchać przez 20 sek to co wariat puszcza Po drugie nie naduzywalem bo tylko raz dałem takiego binda Wyszlem bo był spokój na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Mnie to nie obchodzi ze ludzie chcieli, regulamin to regulamin powinieneś sie go trzymać a nie tego co ludzie mówią, dałeś bez sensownego binda. Regulamin mówi jasno Say @ @@ @@@ mozna użyć tylko wtedy kiedy sytuacja tego wymaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Admin dał zezwolenie mi abym puścił jedną piosenkę "4 osiemnastki" bo była zmuła A zresztą admin na say@@ napisał cytuje " wariat może puszczać muze do 00:00" Gdy wybiło 00:00 wyłączyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 @ CzarnaKominiarastaraj się unikać takich sytuacji w miarę możliwości odrzucam, nic specjalnego się nie stało, jeżeli gracze tego chcieli to na chwilę można czasami przymknąć oko na coś takiego 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi