Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na pana "dorosłego"

Udostępnij

MiczuMily

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/miczumily/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198984324651/

Nick oskarżonego: Anonimowy Prezes, oraz gracze 
Opis sytuacji: Wyzywa młodego gracza, chyba ma jakieś problemy :/ Oraz gracze chyba bugowali deagle. Piszę skargę w czasie trwania mapy więc pewnie bd wyzywać do końca mapy :| Do 8 rundy się wyzywali :/ 
Serwer: JB CS:GO
Dowody: Demko mapa jb_arcade_b4 2 pierwsze rundy oraz 3 runda ~5 min 4 runda ~2:30 oraz 3:30 2:24, 2:15, 

Godz ~19:35 z dnia 26.08.2019

Edytowane przez MiczuMily
Dodanie rundy
  • Lubię to! 2

Zwykłe pomówienia. Kiedy administracja serwera wychodzi, dzieciaki się odpalają i irytują cały serwer kłócąc się między sobą, potem jak ich zgaszę to krzyczą że już po admina napisali XD. Np. Gość który potwierdził rzekome wyzwiska- "stalker". Przez 2 godziny jak wbiłem na serwer śmiał się z gracza "Kacpersky" że ma wadę wymowy, nieudolnie próbując co drugie słowo udawać taką samą wadę. Po jakimś czasie, nie ukrywam zdenerwowany, powiedziałem mu żeby zamknął ryj i awantura się zaczęła.

Nie czuje się w żaden sposób winny i przy następnej sytuacji zrobiłbym dokładnie tak samo. Zaznaczę też jak śmiesznie działająca jest administracja. Np gościu o nicku "kostek"

nie mutuje min stalkera który nadużywa mikrofonu 90% czasu jaki siedzi na serwerze, gadając farmazony których nikt nie chce słuchać. Za to mutuje mnie kiedy powiem jakiemuś 12 latkowi (który piszczy przez 10 minut przez mikrofon żeby ktoś dał mu fajki bo je przegrał) żeby się zamknął.

Sugeruję po prostu nie brać do administracji 13 latków którzy wstydzą się używać mikrofonu i kompletnie nie ogarniają tematu.

• Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności