ItsMe Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): Its Me Wiek: 16 Dlaczego ja mam byc adminem?(Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Dzieci wydzieraja sie przez mikrofon Bicie poza TT Wyzywanie po rodzicach Rzadko lecz czasami CHEATY Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)3 lata Jak długo gram w CS:GO?: ------ W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Różnie ,zależy kiedy mam czas Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linkow) https://www.gametracker.com/player/Its Me/79.133.194.18:28002/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): 7 Link do profilu Steam: Mam Steam ale gram NS Mikrofon: (Tak/Nie)Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 zły wzór zastosuj się do tego wzoru i złóż podanie jeszcze raz Spoiler Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS 16?: W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość AMXX: (Skala określona w regulaminie sieci) Mikrofon: (Tak/Nie) Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi