blondynek Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: Blondynek Nick admina: Knur konon (btw pierwszy raz go widzę na serwerze) Długość bana: 1 tyg. (ale jak chce wbić na serwer pokazuje mi, że dostęp do tego serwera został zablokowany czyli perm) Data i godzina: 26.08.19 17:55 Serwer: Deathrun+klasy v1 Powód bana: Nie wiadomo, zapytałem się kim jest a on odpowiedział mi, że moim starym i dał mi bana Mapa: Deathrun_st0ner_family Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez Blondynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Jakiś typ o nicku "Mateusz Morawiecki case-ninja.pl" dał 3 bany a nie ma go wgl w administracji lelz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Dostałes ub a dlaczego on ma admina nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @ Michal645twój serwer - twój admin Zobacz sobie w sklepie i najwyżej ogarnij admina UB jest a skarga to to nie jest Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi