XardeX Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Nick: XardeX Imię: Damian Doświadczenie w cs go: 3-4 lata (jest to moje drugie konto ,poprzednie zostało mi skradzione) Ranga: Mg2 Wiek: 17 lat Doświadczenie w byciu adminem: brak Mikrofon: Tak Mutacja: Tak Chciałbym zostać adminem ,ponieważ spędzam na tym serwerze więcej czasu niż na innych grach np. rankingowych. Wielokrotnie ,gdy nie ma admina ktoś nadużywa mikrofonu lub jakiś obcokrajowiec przeklina w swoim języku.Każdy kto jest nowy na serwerze może liczyć na moją pomoc mimo ,że nie jestem adminem. Każdy kto się spyta (dlaczego komenda !ws nie działa )otrzyma ode mnie odpowiedź. Na serwerze nie mam chyba żadnych wrogów ,albo ich po prostu nie pamiętam. Wielu przyjaciół jakich mam na steam jest właśnie z serwera ArenaSkilla. Poleciłem serwer i ściągnąłem na niego 5 graczy. Od kilku dni gram pod tagiem serwera.Na samym serwerze gram około roku z przerwami.Na grę na serwerze poświęcam około 2 godzin dziennie lub więcej w różnych godzinach ,ponieważ mam pracę do końca wakacji. PS: Mam nadzieję ,że miło się czytało i moje podanie będzie pozytywnie odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zły dział złóż podanie w dziale serwera z odpowiednim wzorem Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi