Shary Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Nick: Shary Wiek:16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Wiem że troszkę czasem trochę byłem taki nie ogarnięty ale już się poprawiłem bo zrobiłem przerwę od gry. Ogólnie to na ts potrafię siedzieć długo potwierdzi to nawet kuszi jestem pomocny i nie lubie kogoś zostawić bez pomocy jestem miły i umiem nawiązać dobry kontakt z innymi Doświadczenie w adminowaniu: nie byłem nigdy adminem na ts3 na as ale byłem gdzie indziej i trochę umiem ale jeszcze poduczę się u innego admina na ts Mikrofon:(Tak/Nie)tak Steam:(W przypadku posiadania, podać link do profilu )https://steamcommunity.com/id/cycek1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Jest tylko 2 adminów więc może być, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 niech bedzie, ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) @Mroxer tak Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez Deshayiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0K3R Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abcc Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 A masz Szarny na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 W porządku TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kushi Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Nie Spoiler Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaki Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Kochana dziewczynka! Daje na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Napisz do Technika Serwera prywatną wiadomość na forum, podając link do podania. *Jeżeli na serwerze nie ma Technika, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi