Nitrek Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Nick Kuba Nick oskarżonego bartuś Opis sytuacji sobie ludzie gadają gadają po czym admin bartuś gada do gracza z mutacją mirko po mutacji... prowokuje go poczym ludzie mówią dajcie rtv było 7/9 głosów dalem rtv po czym powiedziałem 4 słowa i gość daje mi muta na 60 dodam że 2 mapy wcześniej dał mi gaga na 60 za to ze napisałem na czacie jebac Serwer hns#2 Dowody mapa seek_wardisup_final z godziny około 14:41 realna mut nadany pod koniec mapy jak dali zmiane mapy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 W dodatku to jest coś takiego jak naduużywanie mikrofonu ludzie se gadają a on se z nimi gada jest coś takiego jak teamspeak czy discord albo czat tekstowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Dla mnie to zabawne ale po koleji: 1: Na mapie pixel house dostałeś gaga bo napisałeś 3 przekleństwa łącznie, wcześniej Cię upomniałem potem dostałeś gaga za kolejne 2:Na mapie wardsiup wyslalem Ci binda "Mikrofon po mutacji" a później się odezwałeś więc miałem prawo Cie zmutować 3:Powiedzenie do gracz który z głosu brzrmi na 30 lat Mikrofon po mutacji było w formie żartu i jestem pewien, że wiedział o co mi chodziło. Dla mnie to tyle dziękuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Na prośbę autora odrzucam. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi