FxToJa Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Nick:Fx Nick oskarżonego: Kennedy Opis sytuacji:Próbna administratorka bez mikrofonu napisała "kurwa!" I zaczęła też spamować proszę o wymierzenie dobrej kary dla tej pani (tak wiem że jestem trochę upierdliwy :P) Serwer: DeathrunV1 Dowody: mapa:deathrun_stone Godzina:22:28 demka jeszcze nie ma 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKuBx Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Nie chce tu stać po niczyjej stronie ale niedługo administracja nawet nie będzię mogła kichnąć bo będzie skarga za nadużywanie mikrofonu. Jak dla mnie jest to czepianie się na przymus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Ale to czekaj? Według ciebie admin nawet raz przeklnąć nie może bo dengu XDD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FxToJa Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 29 minut temu, MrKuBx napisał: Nie chce tu stać po niczyjej stronie ale niedługo administracja nawet nie będzię mogła kichnąć bo będzie skarga za nadużywanie mikrofonu. Jak dla mnie jest to czepianie się na przymus. Troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FxToJa Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 9 minut temu, Matysiak napisał: Ale to czekaj? Według ciebie admin nawet raz przeklnąć nie może bo dengu XDD? Nie no mordo jakoś nie widzę żeby kubx tetsuya bobeq przeklinali 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) 5. Zakaz nadmiernego spamowania, przeklinania. Widzisz tutaj gdzieś o tym że nie można w ogóle przeklinać? Skarga do kosza Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Heh, to nieźle nie widzisz. Mam informację, że kubx jak i miczu bardzo przeklinają, i ciskają innych graczy w tym mnie. Więc "Mordo" ja widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Nie będę wymierzal kary za jedno przekleństwo, A co do spamu @ Kennedystaraj się pisać to co chcesz napisać w jednej wiadomości. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi