JMZ1 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): ◈JMZ◈ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina? (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Witam, mam na imię Kuba. Byłem już adminem dokładnie na tym samym serwerze jakiś rok temu,ale moja przygoda z CS:GO w tamtym czasie dobiegła końca. Nie dawno zaczynam wracać do w miarę regularnego wchodzenia na serwer i grania. Byłem adminem na wielu innych serwerach, niekoniecznie w CS'sie. Jestem stanowczą, kulturalną i ambitną osobą, która dopina wszystko na ostatni guzik. Doświadczenie w adminowaniu (Jaki czas się tym zajmujesz itp.): Tak jak napisałem wyżej,byłem już adminem(kiedy opiekunem był bodajże Ziemniak), w Waszej sieci i na tym serwerze, miałem styczność z "adminowaniem" na innych serwerach oraz grach. Jak długo gram w CS:GO?: W CS'a gram z przerwami od roku 2016, przez ten czas na głównym i smurf kontach wybiło około 3000 godzin łącznie W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Teraz różnie, najczęściej po południu. Możliwe,że w roku szkolnym będą to późniejsze godziny. Link GT (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków): https://www.gametracker.com/player/◈JMZ◈/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM (Skala określona w regulaminie sieci): 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/botaklubie/ Mikrofon (Tak/Nie): Tak Mutacja głosu (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet): Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 §5.2. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum. §5.5. Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi