Nitrek Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nick: Kuba Nick oskarżonego: rajek1910 Opis sytuacji pod koniec mapy jb_mountaincraft v2 zdarzyła sie sytuacja że rajek prowadził i wzią nas na ala parkoura i powiedział idziecie za mną w grupce do odwołania po czym kazał sie ustawić pod markerem 13 osób poszło ja dalej szedłem za nim z @xKacperskypo czym @ rajek1910powiedział że nie było chodzenie za nim do odwołania i @xKacpersky poszedł pod marker po czym ja też poszedłem i stałem w miejscu a duża część osób była na końcu parkoura a ja dopiero zaczynałem i niechciało mi sie przechodzić już i była 2 faworka po czym potem ct^ek mnie zprowokował i mnie zabił. Dowody: godzina realna koło 22:33. Mapa jb_mountaincraft_v6 ostatnia minutka mapy.----------> Demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Według mnie nie było chodzenie do odwołania sam pobiore demko i obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Potwierdzam rajek powiedział "idziecie za mną do odwołania." Potem powiedział że tak nie mówił i jak my z Kubusiem zaczynalismy parkoura to reszta była już na końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 @ rajek1910- chodzenie za Tobą było do odwołania. staraj się następnym razem bardziej uważać, jakie polecenia dajesz więźniom. Pouczenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi