CiastekYT Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nick: Stary nick : Anonymous #cheater (to jest nick który mi ustawiła to osoba) Steam: https://steamcommunity.com/id/Ciastektenyt/ (to jest nowy profil) Usługa: Svip,Klasa Palladyn,Klasa Rebeliant Data nabycia: 2 lata temu (XD Serwer: Deathrun V1 Sposób płatności: PSC Rodzaj sklepu: Kod psc na priv Opis problemu: Zmieniłem konto ,poniewaz poprzednie zostało mi skradzione (nie wiem jak) Moge te rzeczy dostac spowrotem na aktualne konto? (kupowalem kredyty ale to pomine) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nie wiem czy osoba która gra 2lata nie ma konta na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) https://forum.arenaskilla.pl/topic/3710-rozwiazane-prosze-o-pomoc/ Nie można przenieść usługi na inne konto. @ raveN @ PiKe Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Deshayiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiastekYT Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 zmieniałem konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiastekYT Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 ok szkoda ale przezyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Usługi nie mogą być przeniesione na inne konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi