Fenomenalny Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Nick:Fenomenalny. Arenaskilla.plNick oskarżonego Yohny [admin]Opis sytuacji:Admin raczej powinnien mutować za takie coś niż dalej prowadzić z nim rozmowę. żeby było jasno zobaczcie ss a potem PRZECZYTAJCIE "Opis Sytuacji."Dowody:https://imgur.com/a/Qd1ZxWJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yohny Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Według mnie gag został nadany prawidłowo, "yohny jesteś nikim" to nie jest dla mnie obraza. Gaga dostał za 3 krotne napisanie do mnie "konfituro". Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Teraz, yohny napisał: Według mnie gag został nadany prawidłowo, "yohny jesteś nikim" to nie jest dla mnie obraza. Gaga dostał za 3 krotne napisanie do mnie "konfituro". Dziękuję. Ale ja mówie że powinnieś dać gaga od razu gdy ten gracz napisał coś tam o rodzinie. A ty dalej z nim prowadziłeś rozmowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungStaryPijany. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Słucham Yohny Nie Wrabiaj mnie teraz napisałem raz konfituro ale więcej nic Także Wieś Jak Dramnie Skarga Słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dostał gaga i muta więc w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungStaryPijany. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 6 minut temu, yohny napisał: Według mnie gag został nadany prawidłowo, "yohny jesteś nikim" to nie jest dla mnie obraza. Gaga dostał za 3 krotne napisanie do mnie "konfituro". Dziękuję. A Po Drugie Od Kiedy Masz 14lat Jak Masz 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 10 minut temu, YoungStaryPijany. napisał: A Po Drugie Od Kiedy Masz 14lat Jak Masz 12 +1 11 minut temu, Mr.White napisał: Dostał gaga i muta więc w czym problem? Ale ja mówie że powinnien mu dać gaga od razu gdy ten gracz napisał coś tam o rodzinie. A on dalej prowadził z nim rozmowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Gracz dostał gaga, więc nie widzę problemu. Edytowane 19 Stycznia 2019 przez kapitoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi