Teygo Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Nick:Mateusz Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:chcę pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze, ponieważ nie ma adminów Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na Drv1 Jak długo gram w CS:GO?: 700h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W wakacje codziennie po 2 godz Link GT:/klik/ Znajomość SM:4/10 Link do profilu:/klik/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Przechodze Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Aplikant musi aktywnie grać na serwerze ps. przestań spamować podaniami bo nic tym nie zdziałasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi