raperzafryki Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nick: raper z afryki Nick oskarżonego:Sadystka Opis sytuacji:Jeden z ctków nie zdążył otworzyć cel,po czym cele otworzyły się same i był FD.Wyskoczyłem z celi i skoczyłem pod murek i... Sadystka do mnie zaczęła strzelać oraz do drugiej osoby obok mnie,zostaliśmy zabici.Dostaliśmy tylko marne przepraszam.... Serwer:Jailbreak Dowody:Mapa : Jb_Facebook godzina: 18:40 -18:50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Jezeli byly 2fk a @Sadystkaprzeprosila to nie dostanie ctbana. Wyraźnie jest napisane, ze jak będą 2fk A CT przeprosi to nie ma Ctbana. Close maybe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperzafryki Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 2 fk na freeday dla wszystkich + fk skarga doxiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 W dniu 6.08.2019 o 19:33, Mikrus napisał: Jezeli byly 2fk a @Sadystkaprzeprosila to nie dostanie ctbana. Wyraźnie jest napisane, ze jak będą 2fk A CT przeprosi to nie ma Ctbana. Close maybe? W dniu 6.08.2019 o 19:38, raperzafryki napisał: 2 fk na freeday dla wszystkich + fk skarga doxiaka skarga od doxiaka była z innej mapy. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi