MiczuMily Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick:Miczu#Miły Nick oskarżonego: † MóW Mi Skośny ❤χαχα Opis sytuacji: Gracz używa brzydkich słów, obraża itd oraz FK w 2 rundzie bodajże Serwer: JB Mapa: jb_buyukisyan_v1-fix Dowody: demko mapa jb_buyukisyan_v1-fix godz: ~12:45 3 pierwsze rundy Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez MiczuMily 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Mocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Były też sytuacje dotyczące cypusia w tym demku. Chciałem na spokojnie to z chłopakami wytłumaczyć na pw, ale nie każdy się do wszystkiego przyznaję, a niektórzy wcale nie chcieli tego wyjaśniać więc poszła skarga. PS. Na serwer wbiłem jak już przestali się wyzywać, i po prostu chciałem poznać i wytłumaczyć całą sytuację. Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Cypuś - 1 specjalny fk ctban 180 min Do nadania, Mute 1440 min Kultura i wyzwiska Nadany. † MóW Mi Skośny ❤χαχα - Mute 720 min Kultura oraz wyzwiska Nadany, Ct ban 180 min specjalny freekill Do nadania. SweetDeathPL - Mute 360 min Wyzywasz Do nadania. TATA muczacy zcycowa - Mute 240 min Kultura Do nadania. Detektyw pikachu - Mute 120 min Prowokowanie Do nadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi