Dakar Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze)Dawzombie z Belgii Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) xKacpersky Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Prowadzący nie powiedzał idziecie jak najkrótszą drogą za mną to se chodziłem na boki i mnie zabił a nie mógł się poczuć zagrożony ponieważ byłem od niego odalony Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Jailbreak Dowody : Demo godzina 21:35 Mapa: jb_kucukisyan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 1 freekill to nie freekill wariacie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) zamykam skargę na prośbę autora tematu Skarga została odrzucona. Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi