twojstary Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: bhosher Nick oskarżonego: mroku Opis sytuacji: patrzy przez tego boxa na siatce, zabija typa w mainie a pozniej jakies aimlocki z siatki do squeaky Serwer: 2 maps IP/SI STEAM_0:0:239957100 Dowody: demko de_cache 18 runda godzina 18:20 a i prosze mi nie grozic strata admina tylko dlatego, ze inny z grona adminow jest cheaterem ;)) Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez hade 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Nie mam nic do ukrycia pisz sobie zgłoszenia, jestem czysty czy tego chcesz czy nie, mam gamesence jaki mam nie zmienie tego. To wszystko z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Lol xd bo co bo lepszy nie rozumiem cie hade składasz na niego skargi ktore sa odrzucane XD bedac na siatce wcelowal sie w meina jak sie gra długo na tych mapach to nie kest trudno to wyćwiczyć 2 scan w squeeki AIMLOOKI????? Bo co bo se przeskanowal z digielka nie trafiajac nikogo?? Btw. Do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Czysty,parę akcji to był po prostu zwykły fart. Do zamknięcia. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi