Skocz do zawartości

[Rozwiązane] skarga na admina

Udostępnij

twojstary

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:bhosher
Nick oskarżonego:mroku
Opis sytuacji: admin obrazil mnie mowiac ze mam mniej niz 40 iq, uwazam ze takie zachowanie admina jest niedopuszczalne i moze zle wyplynac na reputajce serwera, gdyz na serwerze moze byc macius 2009 pl ktory zobaczy ze admin obraza graczy i nie bedzie mial ochoty wejsc na serwer.

Serwer: 2maps
Dowody: mapa de cache demko z godziny 19:15 runda nie pamietam dokladnie wiec jakies 12 pierwszych rund 

Edytowane przez hade
poprawka

a więc tak powiedziałeś ze masz więcej niż 40iq bo widzisz ze mam cheaty po czym ci odpowiedziałem ze nie masz z powodu skargi która na mnie złożyłeś, i z powodu tego ze mówisz ze mam cheaty a co jeżeli ten macuis 2009 się dowie ze niby ja jako admin mam ''cheaty'' i opuści serwer gdyż nie będzie chciał grac na cheatera?

sam mówisz ze mam cheaty co może negatywnie wpłynąć na moją reputacje na serwerowni jak i na sam serwerco powiedziałeś po tej ''niedppuszczalnej obrazie'' było tylko cytuje : '' obraza i już nie masz admina'' nie wydawałeś się jakoś bardzo urazony więc wydaje mi się ze ta skarga jest tylko po to zebym dostał dengu bo jesteś zły na to ze nie przyjęli twojego oskarżenia o czity na mnie ty tyle ode mnie pozdrawiam.

Edytowane przez ✪ MяoKu™ cs.money

3 minuty temu, hade napisał:

@ Siedem_dnijak widac poprawilem sie najszybciej jak sie da :)

poprawiłeś? gdy wczoraj wszedłem na serwer zapytałem cie czm nie mam perma skoro mam czity na co ty odpowiedziałeś ze gdyby @ SchMidTmnie nie sprawdzał to bym go dostał jak i nadal mówiłeś ze jak wycyhlam i ze patrze przez sciany ja tu nie widze poprawy :) przepraszam za spam ale chciałem cos wyjasnic

Edytowane przez ✪ MяoKu™ cs.money

• 7days zablokował(a) ten temat

No to tak zaczynając

Na samym początku demka Fili z bhosherem sprowokowali mroka słowami "Ty to ten filmik mroka idziemy ogladac"

Mroku powiedział żartobliwie "cicho bo mnie jeszcze zdradzicie ze mam wh i strace admina"

Bhosher stwierdził że ma więcej niż 40iq lecz mroku temu zaprzeczył i uznał ze w jego opinii ma mniej

Bhosher uznał że to go uraziło

Fili natomiast komentował mikrofon i głos mroka bo piszczy i ma cytuję "wyjąc mikrofon z buzi" oraz w rundzie 5;0 skomentował przerzucenie mroka "dobra piszczałke przerzuciło"

Przez resztę demka nic sie nie działo ponieważ mroku czekał na skargę a potem wyszedł

Sprawę zostawiam M@ @ Siedem_dni

@ fili

@mroku

@ hade

Każdy po ostrzeżeniu

Jaki wy dajecie przykład jako admini 

Dałem wam uprawnienia wierząc że poradzicie sobie z tematem, a ta skarga tego nie udowadnia 

@ filinieprowokuj

@mroku jeśli słyszysz jakąś głupią odzywke to ignorują  nie napedzasz gówno burze, oraz ustaw normalny nick żebym mógł cię oznaczyć (XD) 

@ hadenie zachowuj się jakbyś miał 12 lat, poniżej 40iq? No focha strzel normalnie 

Jesteście w jednej drużynie jako administratorzy 

Rywalizować na serwerze możecie jedynie w rankingu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności