Nieznany Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Nick: JesteM KeLuŚ Wiek: 14 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chcę utrzymać porzadek na serwerze Doświadczenie w adminowaniu: nie posiadałem jeszcze dostępu do administracji Jak długo gram w CS:GO?: ok 3lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Różnie bywa Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninja] KeLuŚ ArenaSkilla.pl/185.73.228.158:30004/ i https://www.gametracker.com/server_info/185.73.228.158:30004/top_players/?query=JesteM+KeLuŚ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198392687799/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Fury* Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Jestem Na nie -wiek - słabo przekonujące podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieznany Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 4 minuty temu, *Fury* napisał: słabo przekonujące podanie Jest zgodnie z kodeksem nie wiem o co ci chodzi ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Oj synu, synu..... NIE ogarniasz regulaminu a spamiąc tylko m@ o swoich podaniach etc i piszac o tym, ze po jednym przeleceniu wzrokiem juz ogarniasz regulamin pokazujesz, ze IQ z wiekem mylisz. Napisales juz chyba 10 podanie i kazde jest odrzucane, dlaczego? Poniewaz nikt nie chce natarczywego, nie ogarniajacego a przede wszystkim niedojrzalego admina. Ogolnie sprawiasz wrazenie osoby strasznie dziecinnej oraz nieodpowiedzialnej przez co inni gracze nie mieliby do Ciebie szacunku. Jak chcesz naprawde dostac admina to przede wszystkim: NIE spam podaniami, NIE spam Majorom, pokaz, ze nie jestes osoba dziecinna oraz niedojrzala, bo obecnie mam wrazenie, ze masz 14 ale miesiecy a nie lat. Oczywiscie jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 powody up nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Wybacz ale na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 -aktywność NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdfxfdxf Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 NIE -AKTYWNOŚĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Pograj troszkę dłużej. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi